Povezane vesti

Pešić: "Srbija nema interes za AdmiralBet ABA ligu!" Vujošević: "Nisi tako govorio..."

Pešić: "Srbija nema interes za AdmiralBet ABA ligu!" Vujošević: "Nisi tako govorio..."

Sportske.net 13.11.2024
U drugoj epizodi emisije Kida Show na Sport klubu, selektor Srbije Svetislav Pešić i nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević govorili su o brojnim aktuelnim temama iz sveta košarke, a posebno su se osvrnuli na AdmiralBet ABA ligu. Gost je bio i… »
Vujošević odgovorio Pešiću: Politički je zabranjeno da budem negde trener

Vujošević odgovorio Pešiću: Politički je zabranjeno da budem negde trener

Danas 13.11.2024
Vrlo zanimljivo je bilo u drugoj epizodi emisije „KIDA show“. Pored stalnih domaćina, Igora Miklje, Duška Vujoševića i Svetislava Pešića, gost je bio i slovenački košarkaški trener Zmago Sagadin. Zanimljiv je bio dijalog trofejnih… »
Sada je sve otkriveno! Svetislav Pešić odbio evropskog giganta zbog Srbije

Sada je sve otkriveno! Svetislav Pešić odbio evropskog giganta zbog Srbije

Večernje novosti 13.11.2024
Selektor "orlova" Svetislav Pešić otkrio je da je odbio Barselonu zbog reprezentacije Srbije. FOTO: Tanjug/AP Naime, Kari je u emisiji "Kida Show" na Sport klubu pričao kako je u društvu predsednika Katalonaca Đoana Laporte gledao meč Crvene zvezde… »
Sagadin šaljivo: Ako se Tramp razvede, pola Amerike je slovenačko

Sagadin šaljivo: Ako se Tramp razvede, pola Amerike je slovenačko

Sport klub 13.11.2024
U utorak uveče emitovana je druga epizoda emisije koja je produkt saradnje Sport kluba i Soker beta pod nazivom KIDA show. U drugoj epizodi, pored stalnih domaćina, Igora Miklje, Duška Vujoševića i Svetislava Pešića, gost je bio proslavljeni… »
„Politički mi je zabranjeno da budem trener“: Pešić postavio Vujoševiću neugodno pitanje, pa dobio surov odgovor u…

„Politički mi je zabranjeno da budem trener“: Pešić postavio Vujoševiću neugodno pitanje, pa dobio surov odgovor u…

Nova 13.11.2024
: Prethodnih meseci je česta tema bila profesionalizacija Košarkaške lige Srbije, a povodom te teme je došlo do rasprave između Svetislava Pešića i Duška Vujoševića. Pešić je veliki zagovornik jake domaće lige, a u jednom trenutku je… »
Pešić: Mogao sam opet u Barselonu, reprezentacija me sprečila

Pešić: Mogao sam opet u Barselonu, reprezentacija me sprečila

Sport klub 13.11.2024
U utorak uveče emitovana je druga epizoda emisije koja je produkt saradnje Sport kluba i Soker beta pod nazivom KIDA show. U drugoj epizodi, pored stalnih domaćina, Igora Miklje, Duška Vujoševića i Svetislava Pešića, gost je bio proslavljeni… »
Pešić odbio velikana zbog Srbije

Pešić odbio velikana zbog Srbije

B92 13.11.2024
Svetislav Pešić, selektor košarkaša Srbije, izjavio je da je imao ponudu da se vrati u Barselonu, ali da ju je odbio zarad mesta na čelu našeg nacionalnog tima. U tom klubu je radio u dva mandata i sa njima bio šampion Evrope 2003. godine. Pešić… »
Vujošević Pešiću: Nisam nigde trener zbog političkih odluka

Vujošević Pešiću: Nisam nigde trener zbog političkih odluka

Sport klub 13.11.2024
U utorak uveče emitovana je druga epizoda emisije koja je produkt saradnje Sport kluba i Soker beta pod nazivom "KIDA show". U drugoj epizodi, pored stalnih domaćina, Igora Miklje, Duška Vujoševića i Svetislava Pešića, gost je bio proslavljeni… »
Zmago Sagadin: Partizanu treba kontinuitet, Zvezda je na 50 odsto

Zmago Sagadin: Partizanu treba kontinuitet, Zvezda je na 50 odsto

Sport klub 13.11.2024

Vesti dana »