Povezane vesti

Razočaranje me više ne pogađa! Tanja Savić o koncertu u Areni, kolegama i podršci publike!

Razočaranje me više ne pogađa! Tanja Savić o koncertu u Areni, kolegama i podršci publike!

Svet plus pre 15 dana
Pred svoj najveći koncert, kojim obeležava 20 godina karijere, Tanja Savić iskreno govori o izazovima, odnosima s kolegama i podršci verne publike. Pevačica otkriva da joj je najvažnije da svi uživaju, čak i ako to znači finansijski rizik - jer… »
"Ljudi su me mnogo puta razočarali" Tanja Savić otvorila dušu, ovo je rekla o kolegama iz "Zvezdi Granda" koje su odbile da…

"Ljudi su me mnogo puta razočarali" Tanja Savić otvorila dušu, ovo je rekla o kolegama iz "Zvezdi Granda" koje su odbile da…

Kurir pre 15 dana
Ove godine je veliki jubilej karijere Tanje Savić, 20 godina na sceni zbog čega je i zakazala svoj solistički koncert u Areni. Poznata pevačica je odabrala da baš jubilije postavi i da tom posebnom događaju za nju da posebno značenje. Zašto je… »
Muki se ne odvaja od tanje Savić! Pevačica otkrila šta sve dečko radi za nju, a zbog jedne strvari uvek ostane zatečena!

Muki se ne odvaja od tanje Savić! Pevačica otkrila šta sve dečko radi za nju, a zbog jedne strvari uvek ostane zatečena!

Kurir pre 16 dana
Pevačica Tanja Savić sprema se za veliki koncert u Areni, a sad je otvorila dušu o svemu onome što dugo intrigira javnost kod nje. - Imam dobar tim. Sve radim u hodu. Opuštena sam. Imaću tri gosta, biće veliki LED ekrani, sve se pravi. Šta je… »
"Moji sinovi više zovu mukija nego mene": Tanja Savić priznala da li su njeni roditelji prihvatili zeta, pa otkrila: "Deca…

"Moji sinovi više zovu mukija nego mene": Tanja Savić priznala da li su njeni roditelji prihvatili zeta, pa otkrila: "Deca…

Blic pre 16 dana
Poznata pevačica Tanja Savić sprema se za veliki koncert u Areni, a za "Blic" je otvorila dušu o svemu onome što dugo intrigira javnost kod nje. - Imam dobar tim. Sve radim u hodu. Opuštena sam. Imaću tri gosta, biće veliki LED ekrani, sve se… »

Vesti dana »