Povezane vesti
Život bivšeg osuđenika: „Foliram se da sam uklopljen”
BBC News pre 24 sata
Marko (ime je promenjeno) je bivši osuđenik i zavisnik. On već godinama teško nalazi posao, što lako može da ga vrati u kriminal. Pet godina na slobodi teže mu je nego tri godine robije. Sa Markom* sam razgovarala 2019. kad je tek izašao sa… »
Danas pre 1 dan
Pet godina na slobodi teže mu je nego tri godine robije. Sa Markom* sam razgovarala 2019. kad je tek izašao sa odsluženja kazne u Cezaru – Centralnom zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Tada se osećao kao da „ima žig na čelu” i policajci su ga… »
Život bivšeg osuđenika: "Foliram se da sam uklopljen”
NIN pre 1 dan
Pet godina na slobodi teže mu je nego tri godine robije. Sa Markom* sam razgovarala 2019. kad je tek izašao sa odsluženja kazne u Cezaru - Centralnom zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Tada se osećao kao da "ima žig na čelu” i policajci su ga često… »
Radio 021 pre 1 dan
Marko (ime je promenjeno) je bivši osuđenik i zavisnik. On već godinama teško nalazi posao, što lako može da ga vrati u kriminal. BBC/Jakov Ponjavic Pet godina na slobodi teže mu je nego tri godine robije. Sa Markom* sam razgovarala 2019. kad je… »
Vesti dana »
Sneg na planinama i u nižim predelima – iz jutarnjeg minusa do maksimalnih šest stepeni
RTS pre 3 satajoš 42 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 58 minutajoš 13 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih
"Ulažemo sav napor, razvijaju se sekundarne komplikacije": Dr Nikolić o povređenima u padu nadstrešnice u ns
Mondo pre 8 satijoš 18 povezanih
Gradonačelnik: Novi Sad neće organizovati doček Nove godine zbog tragedije
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih