Povezane vesti
Život bivšeg osuđenika: „Foliram se da sam uklopljen”
BBC News 13.11.2024
Marko (ime je promenjeno) je bivši osuđenik i zavisnik. On već godinama teško nalazi posao, što lako može da ga vrati u kriminal. Pet godina na slobodi teže mu je nego tri godine robije. Sa Markom* sam razgovarala 2019. kad je tek izašao sa… »
Danas 13.11.2024
Pet godina na slobodi teže mu je nego tri godine robije. Sa Markom* sam razgovarala 2019. kad je tek izašao sa odsluženja kazne u Cezaru – Centralnom zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Tada se osećao kao da „ima žig na čelu” i policajci su ga… »
Život bivšeg osuđenika: "Foliram se da sam uklopljen”
NIN 13.11.2024
Pet godina na slobodi teže mu je nego tri godine robije. Sa Markom* sam razgovarala 2019. kad je tek izašao sa odsluženja kazne u Cezaru - Centralnom zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Tada se osećao kao da "ima žig na čelu” i policajci su ga često… »
Radio 021 13.11.2024
Marko (ime je promenjeno) je bivši osuđenik i zavisnik. On već godinama teško nalazi posao, što lako može da ga vrati u kriminal. BBC/Jakov Ponjavic Pet godina na slobodi teže mu je nego tri godine robije. Sa Markom* sam razgovarala 2019. kad je… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 25 minutajoš 29 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 8 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 7 satijoš 8 povezanih