Povezane vesti
"Da si mi sada blizu iskopao bih ti oči" Miljkovićev kum na suđenju priznao da se plašio: Belivuk je besan bacao stolove…
Kurir 13.11.2024
Od najnovijeg Hronološki Suđenje je za danas završeno i biće nastavljeno u petak, kada bi pitanja Spasojeviću trebalo da postavljaju optuženi i njihovi advokati. Pitanja će svedoku saradniku postavljati tužilac Saša Ivanić. Tužilac: Vezano za prvo… »
„Imao je lisice na rukama i govorio je: ‘Nisam ja, Veljo, majke mi'“ Saradnik otkrio detalje o jedinom ubistvu zbog kog se…
Nova 13.11.2024
: Na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koje se trenutno održava pred Specijalnim sudom u Beogradu, za govornicom je Nikola Spasojević, nekadašnji pripadnik klana koji je u zamenu za blažu kaznu odlučio da sarađuje sa… »
Svedok saradnik o prvoj likvidaciji klana Veljka Belivuka: Spasojević danas svedoči u sudu
Telegraf 13.11.2024
Preporučujemo. Suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavlja se danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Drugi okrivljeni saradnik Bojan Hrvatin završio je odgovaranje na pitanja i on je, kao i Srđan Lalić pre njega, udaljen iz… »
Vesti dana »
I dalje traže loptu: Fenomenalna asistencija Jokića šokirala sve! (video)
Hot sport pre 6 minutajoš 54 povezane
Tramp potpisao zakon, dokumenti o Epstinu moraju da budu objavljeni
BBC News pre 42 minutajoš 18 povezanih
Rusi pristali da prodaju naftnu industriju Srbije NIS Na berzi bio milijardu evra, ali vredi mnogo više evo šta berzanski analitičar kaže za dnevnik
Dnevnik pre 22 minutajoš 13 povezanih
Umro Branislav Ivković, bivši političar i profesor Građevinskog fakulteta
Nova pre 22 minutajoš 9 povezanih