Povezane vesti

"Da si mi sada blizu iskopao bih ti oči" Miljkovićev kum na suđenju priznao da se plašio: Belivuk je besan bacao stolove…

"Da si mi sada blizu iskopao bih ti oči" Miljkovićev kum na suđenju priznao da se plašio: Belivuk je besan bacao stolove…

Kurir pre 1 dan
Od najnovijeg Hronološki Suđenje je za danas završeno i biće nastavljeno u petak, kada bi pitanja Spasojeviću trebalo da postavljaju optuženi i njihovi advokati. Pitanja će svedoku saradniku postavljati tužilac Saša Ivanić. Tužilac: Vezano za… »
„Imao je lisice na rukama i govorio je: ‘Nisam ja, Veljo, majke mi'“ Saradnik otkrio detalje o jedinom ubistvu zbog kog…

„Imao je lisice na rukama i govorio je: ‘Nisam ja, Veljo, majke mi'“ Saradnik otkrio detalje o jedinom ubistvu zbog kog…

Nova pre 1 dan
: Na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koje se trenutno održava pred Specijalnim sudom u Beogradu, za govornicom je Nikola Spasojević, nekadašnji pripadnik klana koji je u zamenu za blažu kaznu odlučio da sarađuje sa… »
Svedok saradnik o prvoj likvidaciji klana Veljka Belivuka: Spasojević danas svedoči u sudu

Svedok saradnik o prvoj likvidaciji klana Veljka Belivuka: Spasojević danas svedoči u sudu

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavlja se danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Drugi okrivljeni saradnik Bojan Hrvatin završio je odgovaranje na pitanja i on je, kao i Srđan Lalić pre njega, udaljen iz… »

Vesti dana »