Povezane vesti
Tabela Evrolige - Partizan deli dno
B92 13.11.2024
Košarkaši Partizana posle devet kola Evrolige imaju samo dve pobede i nalaze se među najslabijim ekipama u elitnom takmičenju. Niko, pa ni najveći pesimisti među navijačima Partizana, nije očekivao ovako loš početak sezone ekipe Željka Obradovića i… »
Partizan nadoknadio -23, pa pao pred Barsom; Obradović: "Ja sam prvi odgovoran"
B92 13.11.2024
Košarkaši Partizana izgubili su od Barselone u Beogradskoj areni (87:79), u devetom kolu Evrolige. Partizan je upisao peti uzastopni poraz i ima učinak 2-7, dok je Barselona na "obrnutom" skoru, 7-2. Barsu je do pobede predvodio Kevin Panter sa 18 poena… »
Kasni povratak crno-belih, Partizan od minus 23 umalo do čuda
Sport klub 13.11.2024
Nastavio je Partizan da ređa poraze u Evroligi, peti uzastopni upisao je protiv Barselone u krcatoj "Areni". U čudnoj utakmici Partizan je poražen od Barselone. U meču u kojem su Katalonci imali i ogromnih 23 poena prednosti sredinom treće četvrtine, ali… »
Partizan oslabljen protiv Barse, Bošnjaković uskočio!
Sport klub 13.11.2024
Crno-beli će u rasprodatoj "Areni" bez kapitena napasti lidera Evrolige pred ovu 9. rundu. Vanja Marinković neće biti u sastavu zbog problema sa povredom, zbog čega je šansu neočekivano dobio Mitar Bošnjaković. Od ranije, trener Željko Obradović ne može… »
Susret Pantera i Željka: Ponovo se srela dva velika imena u Partizanovoj istoriji! (video)
Hot sport 13.11.2024
Sjajne scene! Partizan večeras od 18.00 časova u Areni dočekuje ekipu Barselone, gde crno-beli žele da prekinu niz od četiri vezana poraza. Tim Željka Obradovića je osim meča sa Fenerbahčeom praktično mogao da sve ostale mečeve reši u svoju korist, ali… »
Težak protivnik će pobedu samo učiniti slađom
Politika 13.11.2024
Košarkaši Partizana večeras od 18 časova dočekuju Barselonu u „Beogradskoj areni”, vreme je da se igrači konsoliduju i prekinu crni niz u Evropi. – Pokuševski: Moramo bolje da zatvaramo utakmice. Veliki izazov za Partizan večeras od 18 časova u… »
Panter se prvi put vraća pred navijače Partizana: Izuzetno sam opušten, ovo je poseban meč
Danas 13.11.2024
Košarkaši Partizana u „Beogradskoj areni“ od 18 časova dočekuju Barselonu, predvođenu nekadašnjim kapitenom crno-belih, Kevinom Panterom u meču devetog kola Evrolige. – Ovo je poseban meč. Svi znaju moj odnos sa Partizanom, a stvorio sam sjajnu vezu sa… »
Panter u Beogradu: Izgradio sam duboke odnose sa tim ljudima…
Sport klub 13.11.2024
Razumljivo, bivši kapiten Partizana Kevin Panter glavna je tema pred duel crno-belih sa Barselonom (18:00, SK1). Na pitanje španskih novinara da li ima emocija pri povratku u Beograd, američki košarkaš je odgovorio: „Da, teško je, svi znaju kakav je moj… »
Panter dočekan uz suze u Beogradu: Devojčica nije mogla da se suzdrži kada je videla svog ljubimca (VIDEO)
Danas 13.11.2024
Partizan ima samo dve pobede u košarkaškoj Evroligi posle osam kola i zato je protiv Barselone u meču koji se igra u „Beogradskoj areni“ od 18 časova trijumf skoro pa imperativ za izabranike Željka Obradovića. Katalonci su u Beograd stigli dan pred… »
Imamo video dana: Navijačica Partizana uplakana dočekala svog heroja! (video)
Hot sport 13.11.2024
Neće biti lako Kevinu! Partizan večeras od 18.00 časova u Areni dočekuje ekipu Barselone, gde crno-beli žele da prekinu niz od četiri vezana poraza. Tim Željka Obradovića je osim meča sa Fenerbahčeom praktično mogao da sve ostale mečeve reši u svoju… »
Partizane, vreme je za kraj crnog niza - pod budnim okom čoveka koga ŽOC dobro poznaje
B92 13.11.2024
Košarkaši Partizana u sredu od 18 sati dočekuju ekipu Barselone u 9. kolu Evrolige u nadi da će prekinuti crni niz od četiri uzastopna poraza, a ovo je sve što treba da znate pred ovaj susret. Košarkaški klub Partizan započeo je novu sezonu Evrolige… »
Najteži mogući protivnik za prekid niza poraza: Partizan pred jako teškim zadatkom!
Hot sport 13.11.2024
Vraća se i Kevin Panter na mesto uspeha! Partizan večeras od 18.00 časova u Areni dočekuje ekipu Barselone, gde crno-beli žele da prekinu niz od četiri vezana poraza. Tim Željka Obradovića je osim meča sa Fenerbahčeom praktično mogao da sve ostale mečeve… »
Partizan dočekuje Barsleonu u grotlu "Arene": Kevin Panter se vraća na mesto uspeha
Euronews 13.11.2024
"Duplo kolo" košarkaške Evrolige za prvotimce Partizana počinje u 18.00 časova kada na svom terenu u "Beogradskoj areni" dočekuju ekipu Barselone, a već u petak na istom mestu igraju protiv Olimpije iz Milana. Crno-beli u dosadašnjem dosadašnjem delu… »
Kevin Panter uz suze dočekan u Beogradu VIDEO
B92 13.11.2024
Nisu navijači zaboravili na Kevina Pantera koji je dočekan u suzama od strane jedne devojke koja je imala želju da se slika sa bivšim kapitenom Partizana. I dalje lik i delo Kevina Pantera u Beogradu je živo. Amerikanac sa srpskim pasošem se tako ponovo… »
Vesti dana »
RZS: Prosečna neto zarada u januaru u javnom sektoru 126.554 dinara, kod preduzetnika - upola manja
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Iran SAD promenio priču! Ispada da nisu pogodili "Abraham Linkoln", nego da su ga prisilili da promeni kurs?! (video, foto)
Kurir pre 20 minutajoš 43 povezane
(Uživo) Svet na nogama! Stižu američki elitni padobranci, gorivo nestaje, raste rizik od "nekontrolisane katastrofe"
Mondo pre 20 minutajoš 51 povezana
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 16 povezanih
Cvetković sa pola terena dao gol Englezima, ''orlići'' ne žele ovde da stanu!
Sportske.net pre 1 satjoš 34 povezane