Повезане вести

Табела Евролиге - Партизан дели дно

Табела Евролиге - Партизан дели дно

Б92 13.11.2024
Кошаркаши Партизана после девет кола Евролиге имају само две победе и налазе се међу најслабијим екипама у елитном такмичењу. Нико, па ни највећи песимисти међу навијачима Партизана, није очекивао овако лош почетак сезоне екипе… »
Партизан надокнадио -23, па пао пред Барсом; Обрадовић: "Ја сам први одговоран"

Партизан надокнадио -23, па пао пред Барсом; Обрадовић: "Ја сам први одговоран"

Б92 13.11.2024
Кошаркаши Партизана изгубили су од Барселоне у Београдској арени (87:79), у деветом колу Евролиге. Партизан је уписао пети узастопни пораз и има учинак 2-7, док је Барселона на "обрнутом" скору, 7-2. Барсу је до победе предводио… »
Касни повратак црно-белих, Партизан од минус 23 умало до чуда

Касни повратак црно-белих, Партизан од минус 23 умало до чуда

Спорт клуб 13.11.2024
Наставио је Партизан да ређа поразе у Евролиги, пети узастопни уписао је против Барселоне у крцатој "Арени". У чудној утакмици Партизан је поражен од Барселоне. У мечу у којем су Каталонци имали и огромних 23 поена предности… »
Партизан ослабљен против Барсе, Бошњаковић ускочио!

Партизан ослабљен против Барсе, Бошњаковић ускочио!

Спорт клуб 13.11.2024
Црно-бели ће у распродатој "Арени" без капитена напасти лидера Евролиге пред ову 9. рунду. Вања Маринковић неће бити у саставу због проблема са повредом, због чега је шансу неочекивано добио Митар Бошњаковић. Од раније, тренер… »
Сусрет Пантера и Жељка: Поново се срела два велика имена у Партизановој историји! (видео)

Сусрет Пантера и Жељка: Поново се срела два велика имена у Партизановој историји! (видео)

Хот спорт 13.11.2024
Сјајне сцене! Партизан вечерас од 18.00 часова у Арени дочекује екипу Барселоне, где црно-бели желе да прекину низ од четири везана пораза. Тим Жељка Обрадовића је осим меча са Фенербахчеом практично могао да све остале мечеве… »
Тежак противник ће победу само учинити слађом

Тежак противник ће победу само учинити слађом

Политика 13.11.2024
Кошаркаши Партизана вечерас од 18 часова дочекују Барселону у „Београдској арени”, време је да се играчи консолидују и прекину црни низ у Европи. – Покушевски: Морамо боље да затварамо утакмице. Велики изазов за Партизан вечерас… »
Пантер се први пут враћа пред навијаче Партизана: Изузетно сам опуштен, ово је посебан меч

Пантер се први пут враћа пред навијаче Партизана: Изузетно сам опуштен, ово је посебан меч

Данас 13.11.2024
Кошаркаши Партизана у „Београдској арени“ од 18 часова дочекују Барселону, предвођену некадашњим капитеном црно-белих, Кевином Пантером у мечу деветог кола Евролиге. – Ово је посебан меч. Сви знају мој однос са Партизаном, а… »
Пантер у Београду: Изградио сам дубоке односе са тим људима…

Пантер у Београду: Изградио сам дубоке односе са тим људима…

Спорт клуб 13.11.2024
Разумљиво, бивши капитен Партизана Кевин Пантер главна је тема пред дуел црно-белих са Барселоном (18:00, СК1). На питање шпанских новинара да ли има емоција при повратку у Београд, амерички кошаркаш је одговорио: „Да, тешко… »
Пантер дочекан уз сузе у Београду: Девојчица није могла да се суздржи када је видела свог љубимца (ВИДЕО)

Пантер дочекан уз сузе у Београду: Девојчица није могла да се суздржи када је видела свог љубимца (ВИДЕО)

Данас 13.11.2024
Партизан има само две победе у кошаркашкој Евролиги после осам кола и зато је против Барселоне у мечу који се игра у „Београдској арени“ од 18 часова тријумф скоро па императив за изабранике Жељка Обрадовића. Каталонци су у… »
Имамо видео дана: Навијачица Партизана уплакана дочекала свог хероја! (видео)

Имамо видео дана: Навијачица Партизана уплакана дочекала свог хероја! (видео)

Хот спорт 13.11.2024
Неће бити лако Кевину! Партизан вечерас од 18.00 часова у Арени дочекује екипу Барселоне, где црно-бели желе да прекину низ од четири везана пораза. Тим Жељка Обрадовића је осим меча са Фенербахчеом практично могао да све остале… »
Партизане, време је за крај црног низа - под будним оком човека кога ЖОЦ добро познаје

Партизане, време је за крај црног низа - под будним оком човека кога ЖОЦ добро познаје

Б92 13.11.2024
Кошаркаши Партизана у среду од 18 сати дочекују екипу Барселоне у 9. колу Евролиге у нади да ће прекинути црни низ од четири узастопна пораза, а ово је све што треба да знате пред овај сусрет. Кошаркашки клуб Партизан започео је… »
Најтежи могући противник за прекид низа пораза: Партизан пред јако тешким задатком!

Најтежи могући противник за прекид низа пораза: Партизан пред јако тешким задатком!

Хот спорт 13.11.2024
Враћа се и Кевин Пантер на место успеха! Партизан вечерас од 18.00 часова у Арени дочекује екипу Барселоне, где црно-бели желе да прекину низ од четири везана пораза. Тим Жељка Обрадовића је осим меча са Фенербахчеом практично… »
Кевин Пантер уз сузе дочекан у Београду ВИДЕО

Кевин Пантер уз сузе дочекан у Београду ВИДЕО

Б92 13.11.2024
Нису навијачи заборавили на Кевина Пантера који је дочекан у сузама од стране једне девојке која је имала жељу да се слика са бившим капитеном Партизана. И даље лик и дело Кевина Пантера у Београду је живо. Американац са… »
Партизан дочекује Барслеону у гротлу "Арене": Кевин Пантер се враћа на место успеха

Партизан дочекује Барслеону у гротлу "Арене": Кевин Пантер се враћа на место успеха

Еуроневс 13.11.2024
"Дупло коло" кошаркашке Евролиге за првотимце Партизана почиње у 18.00 часова када на свом терену у "Београдској арени" дочекују екипу Барселоне, а већ у петак на истом месту играју против Олимпије из Милана. Црно-бели у… »

Вести дана »