Povezane vesti
Tabela Evrolige - Partizan deli dno
B92 pre 9 dana
Košarkaši Partizana posle devet kola Evrolige imaju samo dve pobede i nalaze se među najslabijim ekipama u elitnom takmičenju. Niko, pa ni najveći pesimisti među navijačima Partizana, nije očekivao ovako loš početak sezone ekipe Željka… »
Partizan nadoknadio -23, pa pao pred Barsom; Obradović: "Ja sam prvi odgovoran"
B92 pre 8 dana
Košarkaši Partizana izgubili su od Barselone u Beogradskoj areni (87:79), u devetom kolu Evrolige. Partizan je upisao peti uzastopni poraz i ima učinak 2-7, dok je Barselona na "obrnutom" skoru, 7-2. Barsu je do pobede predvodio Kevin Panter sa 18… »
Kasni povratak crno-belih, Partizan od minus 23 umalo do čuda
Sport klub pre 8 dana
Nastavio je Partizan da ređa poraze u Evroligi, peti uzastopni upisao je protiv Barselone u krcatoj "Areni". U čudnoj utakmici Partizan je poražen od Barselone. U meču u kojem su Katalonci imali i ogromnih 23 poena prednosti sredinom treće… »
Partizan oslabljen protiv Barse, Bošnjaković uskočio!
Sport klub pre 8 dana
Crno-beli će u rasprodatoj "Areni" bez kapitena napasti lidera Evrolige pred ovu 9. rundu. Vanja Marinković neće biti u sastavu zbog problema sa povredom, zbog čega je šansu neočekivano dobio Mitar Bošnjaković. Od ranije, trener Željko Obradović… »
Susret Pantera i Željka: Ponovo se srela dva velika imena u Partizanovoj istoriji! (video)
Hot sport pre 8 dana
Sjajne scene! Partizan večeras od 18.00 časova u Areni dočekuje ekipu Barselone, gde crno-beli žele da prekinu niz od četiri vezana poraza. Tim Željka Obradovića je osim meča sa Fenerbahčeom praktično mogao da sve ostale mečeve reši u svoju… »
Težak protivnik će pobedu samo učiniti slađom
Politika pre 8 dana
Košarkaši Partizana večeras od 18 časova dočekuju Barselonu u „Beogradskoj areni”, vreme je da se igrači konsoliduju i prekinu crni niz u Evropi. – Pokuševski: Moramo bolje da zatvaramo utakmice. Veliki izazov za Partizan večeras od 18… »
Panter se prvi put vraća pred navijače Partizana: Izuzetno sam opušten, ovo je poseban meč
Danas pre 9 dana
Košarkaši Partizana u „Beogradskoj areni“ od 18 časova dočekuju Barselonu, predvođenu nekadašnjim kapitenom crno-belih, Kevinom Panterom u meču devetog kola Evrolige. – Ovo je poseban meč. Svi znaju moj odnos sa Partizanom, a stvorio sam… »
Panter u Beogradu: Izgradio sam duboke odnose sa tim ljudima…
Sport klub pre 9 dana
Razumljivo, bivši kapiten Partizana Kevin Panter glavna je tema pred duel crno-belih sa Barselonom (18:00, SK1). Na pitanje španskih novinara da li ima emocija pri povratku u Beograd, američki košarkaš je odgovorio: „Da, teško je, svi znaju kakav… »
Panter bez pritiska pred duel sa Partizanom: Opušten sam na terenu, a znam da moramo da pobedimo
Danas pre 9 dana
Košarkaši Partizana u „Beogradskoj areni“ od 18 časova dočekuju Barselonu, predvođenu nekadašnjim kapitenom crno-belih, Kevinom Panterom u meču devetog kola Evrolige. – Ovo je poseban meč. Svi znaju moj odnos sa Partizanom, a stvorio sam… »
Panter dočekan uz suze u Beogradu: Devojčica nije mogla da se suzdrži kada je videla svog ljubimca (VIDEO)
Danas pre 9 dana
Partizan ima samo dve pobede u košarkaškoj Evroligi posle osam kola i zato je protiv Barselone u meču koji se igra u „Beogradskoj areni“ od 18 časova trijumf skoro pa imperativ za izabranike Željka Obradovića. Katalonci su u Beograd stigli dan… »
Imamo video dana: Navijačica Partizana uplakana dočekala svog heroja! (video)
Hot sport pre 9 dana
Neće biti lako Kevinu! Partizan večeras od 18.00 časova u Areni dočekuje ekipu Barselone, gde crno-beli žele da prekinu niz od četiri vezana poraza. Tim Željka Obradovića je osim meča sa Fenerbahčeom praktično mogao da sve ostale mečeve reši… »
Partizane, vreme je za kraj crnog niza - pod budnim okom čoveka koga ŽOC dobro poznaje
B92 pre 9 dana
Košarkaši Partizana u sredu od 18 sati dočekuju ekipu Barselone u 9. kolu Evrolige u nadi da će prekinuti crni niz od četiri uzastopna poraza, a ovo je sve što treba da znate pred ovaj susret. Košarkaški klub Partizan započeo je novu sezonu… »
Najteži mogući protivnik za prekid niza poraza: Partizan pred jako teškim zadatkom!
Hot sport pre 9 dana
Vraća se i Kevin Panter na mesto uspeha! Partizan večeras od 18.00 časova u Areni dočekuje ekipu Barselone, gde crno-beli žele da prekinu niz od četiri vezana poraza. Tim Željka Obradovića je osim meča sa Fenerbahčeom praktično mogao da sve… »
Partizan dočekuje Barsleonu u grotlu "Arene": Kevin Panter se vraća na mesto uspeha
Euronews pre 9 dana
"Duplo kolo" košarkaške Evrolige za prvotimce Partizana počinje u 18.00 časova kada na svom terenu u "Beogradskoj areni" dočekuju ekipu Barselone, a već u petak na istom mestu igraju protiv Olimpije iz Milana. Crno-beli u dosadašnjem dosadašnjem… »
Kevin Panter uz suze dočekan u Beogradu VIDEO
B92 pre 9 dana
Nisu navijači zaboravili na Kevina Pantera koji je dočekan u suzama od strane jedne devojke koja je imala želju da se slika sa bivšim kapitenom Partizana. I dalje lik i delo Kevina Pantera u Beogradu je živo. Amerikanac sa srpskim pasošem se tako… »
Vesti dana »
Mateo Salvini: Netanijahu dobrodošao u Italiji,nepoštovanje je označiti ga ratnim zločincem
Politika pre 19 minutajoš 53 povezane
Incident tokom blokade Takovske ulice kod zgrade RTS-a: Došlo i do tuče
N1 Info pre 43 minutajoš 44 povezane
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 40 povezanih
Peskov: Pokazali smo sposobnost da odgovorimo na zapadne akcije; Ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti
RTS pre 8 minutajoš 37 povezanih