Povezane vesti
Bivši general VRS Radislav Krstić zatražio od suda u Hagu da ga prevremeno oslobodi
B92 13.11.2024
Bivši general Vojske Republike Srpske Radislav Krstić zatražio je od suda u Hagu da ga prevremeno oslobodi pošto je odslužio 26 godina zatvoske kazne zbog pomaganja i podržavanja genocida nad Muslimanima u Srebrenici u julu 1995. Haški tribunal je… »
„Glasam za Rezoluciju o Srebrenici, nikad više genocid“: Pismo haškog osuđenika Radislava Krstića
N1 Info 13.11.2024
General Vojske Republike Srpske (VRS) Radislav Krstić, koji je u Hagu osuđen na 35 godina zatvora zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici, izjavio je da bi i sam glasao za Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, kao i da bi, ukoliko mu se za to… »
„Ja sam pomagao i podržao genocid“: Haški osuđenik i bivši general VRS Radislav Krstić traži puštanje na slobodu
Danas 13.11.2024
Bivši general Vojske Republike Srpske Radislav Krstić, najbliži suradnik Ratka Mladića i prva osoba koju je Haški tribunal osudio za učešće u genocidu u Srebrenici, obratio se sudu Ujedinjenih nacija s pismom u kojem nakon 26 godina u zatvoru traži… »
„Ja sam pomagao i podržao genocid“: Haški osuđenik i bivši general VRS Radislav Krstić traži puštanje na slobodu
Danas 13.11.2024
Bivši general Vojske Republike Srpske Radislav Krstić, najbliži suradnik Ratka Mladića i prva osoba koju je Haški tribunal osudio za učešće u genocidu u Srebrenici, obratio se sudu Ujedinjenih nacija s pismom u kojem nakon 26 godina u zatvoru traži… »
Vesti dana »
VIDEO Vozilo uletelo među učesnike Gej parade u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređenih
Radio 021 pre 50 minutajoš 19 povezanih
Temperatura danas ide do 34 stepena, a onda sledi obrt: RHMZ objavio novu prognozu
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 15 minutajoš 13 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 55 minutajoš 13 povezanih