Povezane vesti

Bivši general VRS Radislav Krstić zatražio od suda u Hagu da ga prevremeno oslobodi

Bivši general VRS Radislav Krstić zatražio od suda u Hagu da ga prevremeno oslobodi

B92 pre 1 dan
Bivši general Vojske Republike Srpske Radislav Krstić zatražio je od suda u Hagu da ga prevremeno oslobodi pošto je odslužio 26 godina zatvoske kazne zbog pomaganja i podržavanja genocida nad Muslimanima u Srebrenici u julu 1995. Haški tribunal je… »
„Glasam za Rezoluciju o Srebrenici, nikad više genocid“: Pismo haškog osuđenika Radislava Krstića

„Glasam za Rezoluciju o Srebrenici, nikad više genocid“: Pismo haškog osuđenika Radislava Krstića

N1 Info pre 1 dan
General Vojske Republike Srpske (VRS) Radislav Krstić, koji je u Hagu osuđen na 35 godina zatvora zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici, izjavio je da bi i sam glasao za Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, kao i da bi, ukoliko mu se za… »
„Ja sam pomagao i podržao genocid“: Haški osuđenik i bivši general VRS Radislav Krstić traži puštanje na slobodu

„Ja sam pomagao i podržao genocid“: Haški osuđenik i bivši general VRS Radislav Krstić traži puštanje na slobodu

Danas pre 1 dan
Bivši general Vojske Republike Srpske Radislav Krstić, najbliži suradnik Ratka Mladića i prva osoba koju je Haški tribunal osudio za učešće u genocidu u Srebrenici, obratio se sudu Ujedinjenih nacija s pismom u kojem nakon 26 godina u zatvoru… »

Danas pre 1 dan
Bivši general Vojske Republike Srpske Radislav Krstić, najbliži suradnik Ratka Mladića i prva osoba koju je Haški tribunal osudio za učešće u genocidu u Srebrenici, obratio se sudu Ujedinjenih nacija s pismom u kojem nakon 26 godina u zatvoru… »

Vesti dana »