Povezane vesti
Bivši general VRS Radislav Krstić zatražio od suda u Hagu da ga prevremeno oslobodi
B92 13.11.2024
Bivši general Vojske Republike Srpske Radislav Krstić zatražio je od suda u Hagu da ga prevremeno oslobodi pošto je odslužio 26 godina zatvoske kazne zbog pomaganja i podržavanja genocida nad Muslimanima u Srebrenici u julu 1995. Haški tribunal je… »
„Glasam za Rezoluciju o Srebrenici, nikad više genocid“: Pismo haškog osuđenika Radislava Krstića
N1 Info 13.11.2024
General Vojske Republike Srpske (VRS) Radislav Krstić, koji je u Hagu osuđen na 35 godina zatvora zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici, izjavio je da bi i sam glasao za Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, kao i da bi, ukoliko mu se za to… »
„Ja sam pomagao i podržao genocid“: Haški osuđenik i bivši general VRS Radislav Krstić traži puštanje na slobodu
Danas 13.11.2024
Bivši general Vojske Republike Srpske Radislav Krstić, najbliži suradnik Ratka Mladića i prva osoba koju je Haški tribunal osudio za učešće u genocidu u Srebrenici, obratio se sudu Ujedinjenih nacija s pismom u kojem nakon 26 godina u zatvoru traži… »
„Ja sam pomagao i podržao genocid“: Haški osuđenik i bivši general VRS Radislav Krstić traži puštanje na slobodu
Danas 13.11.2024
Bivši general Vojske Republike Srpske Radislav Krstić, najbliži suradnik Ratka Mladića i prva osoba koju je Haški tribunal osudio za učešće u genocidu u Srebrenici, obratio se sudu Ujedinjenih nacija s pismom u kojem nakon 26 godina u zatvoru traži… »
Vesti dana »
Stižu nam zahlađenje i jak vetar, sneg moguć i u nizijama: Čubrilo najavljuje veliku promenu nakon Sretenja
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
Pevač Danijel Kajmakoski oslobođen posle otmice u Beogradu, policija traga za izvršiocima
Nedeljnik pre 18 minutajoš 47 povezanih
MUP upozorava na nove prevare putem aplikacije WhatsApp
Serbian News Media pre 47 minutajoš 26 povezanih
Lindzi Von teško se povredila na spustu tokom Zimskih olimpijskih igara
Nedeljnik pre 33 minutajoš 47 povezanih
Ogromna zainteresovanost za Vučićevu meru: Poslednji dan za legalizaciju bespravnih objekata VIDEO
B92 pre 1 satjoš 23 povezane