Povezane vesti
(Foto) "ne znam šta se događa sa mojim telom posle Amerike": Jovana Jeremić objavila fotografiju u helankama…
Blic 13.11.2024
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se vratil u Srbiju nakon što je boravila u Americi gde je izveštavala o tamošnjim predsedničkim izborima. Jovana je iz Amerike došla puna utisaka, a sada se vratila svojim dnevnim rutinama i obavezama koje su je u… »
"Ne znam šta se događa sa mojim telom posle Amerike" Jovana Jeremić objavila fotografiju, otkrila da se sve promenilo!
Kurir 13.11.2024
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je doputovala iz Amerike, nakon što je prenosila detalje o predsedničkim izborima. Ona je tamo bila sa svojim partnerom Draganom, te je voditejka spojila posao i zabavu i sa poslovnog putovanja vratila puna lepih… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Apokalipsa u LA: Pentagon šalje vojsku, čuveni Sanset Bulevar u ruševinama, izgorela i kuća Bajdenovog sina
Nova pre 14 minutajoš 65 povezanih
Nagla promena vremena, posle 20 stepeni stiže minus: I staro i mlado će osećati ove simptome! Na jednu stvar obratite pažnju
Kurir pre 26 minutajoš 26 povezanih
Kreće prijava za penzionere za ovu vrstu pomoći: Evo ko sve ima pravo da aplicira - Potrebno je podneti samo ova 3 papira!
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
"Ovo ću ti staviti na grob, a ti čitaj": Ćerka Milorada Milinkovića rasplakala okupljene, a ocu jedno čvrsto obećala
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
U Banjoj Luci obilježavanje 9. januara, neustavnog dana bh. entiteta RS
Al Jazeera pre 14 minutajoš 13 povezanih