Povezane vesti
(Foto) "ne znam šta se događa sa mojim telom posle Amerike": Jovana Jeremić objavila fotografiju u helankama: "Transformišem…
Blic 13.11.2024
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se vratil u Srbiju nakon što je boravila u Americi gde je izveštavala o tamošnjim predsedničkim izborima. Jovana je iz Amerike došla puna utisaka, a sada se vratila svojim dnevnim rutinama i obavezama koje su je u Srbiji… »
"Ne znam šta se događa sa mojim telom posle Amerike" Jovana Jeremić objavila fotografiju, otkrila da se sve promenilo!
Kurir 13.11.2024
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je doputovala iz Amerike, nakon što je prenosila detalje o predsedničkim izborima. Ona je tamo bila sa svojim partnerom Draganom, te je voditejka spojila posao i zabavu i sa poslovnog putovanja vratila puna lepih… »
Vesti dana »
Jeziv snimak! Sudar dva helikoptera tokom gašenja požara u Grčkoj! Ima poginulih, na terenu zastrašujuće scene, krenula potraga za nestalima (video)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Trener IMT-a ovim kupio grobare: „Ko pobedi veliki Partizan, ne može da bude nezadovoljan!“
Hot sport pre 59 minutajoš 29 povezanih
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 56 povezanih
Apel građanima da racionalno koriste struju; Sutra hitna sednica štaba za vanredne situacije
Sputnik pre 5 satijoš 53 povezane
Rasim Ljajić se povukao sa čela SDPS, stranka izabrala novo rukovodstvo
IndeksOnline pre 10 satijoš 27 povezanih