Povezane vesti
Jodžir o cifri za ulazak u Elitu 8: Svi brujali o ovome, a on poručuje: "Stavi mi milion na sto"
Blic 13.11.2024
Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, dao je jasan odgovor na ovo da li će ući u rijaliti "Zadruga 8 Elita", i svojim stavom izazvao buru u javnosti. Inače, Jodžir je poznati influenser u Crnoj Gori, a njegove odluke i izjave često privlače pažnju… »
Balkan se digao zbog jodžirovog ulaska u Elitu! Crnogorac u Beogradu napravio haos, sad otkrio da li postoji cena
Kurir 13.11.2024
Poznati Crnogorac Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, nedavno je izazvao pravi haos na mrežama zbog vesti da ulazi u Elitu. Naime, početkom septembra veliku pažnju izazvala je vest da će Jodžir ući u rijaliti, nakon čega je on objavio i snimak na… »
Vesti dana »
"Verovatno prvo parlamentarni, pa predsednički izbori" Vučić na RTS: "Mi nećemo skoro postati članica EU, dobro smo razumeli poruku"
Blic pre 2 satajoš 44 povezane
Ponoš: Sa ovim dešavanjima u EU, Vučić sad neće žuriti sa izborima
N1 Info pre 34 minutajoš 51 povezana
Đurica: Rezolucija Evropskog parlamenta je neka vrsta političke optužnice za vlast
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 4 satijoš 50 povezanih
Devojčicu udario auto dok je vozila bicikl, prebačena u Klinički centar u Nišu
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih