Povezane vesti

Film „Šaban Bajramović – Moje putovanje” pobedio na festivalima u SAD i Indiji

Film „Šaban Bajramović – Moje putovanje” pobedio na festivalima u SAD i Indiji

Politika 13.11.2024
Dokumentarni film „Šaban Bajramović – Moje putovanje'' reditelja Željka Mirkovića osvojio je Nagradu za najbolji dugometražni dokumentarni film na „International Gold Awards'' u Njujorku i Nagradu žirija za Dugometražni dokumentarni film na… »
Nišvil: Film o Šabanu Bajramoviću pobedio na festivalima u Njujorku i Kalkuti

Nišvil: Film o Šabanu Bajramoviću pobedio na festivalima u Njujorku i Kalkuti

Danas 13.11.2024
Dokumentarni film „Šaban Bajramović- Moje putovanje“, u režiji Željka Mirkovića, osvojio je nagrade u Njujorku i Kalkuti, saopštio je Nišvil džez festival (Nišville Jazz Festival). Film je imao premijeru na ovogodišnjem Nišvilu. „Ovaj… »
Novi film o Šabanu Bajramoviću dominira na festivalima

Novi film o Šabanu Bajramoviću dominira na festivalima

B92 13.11.2024
Dokumentarni film Šaban Bajramović - Moje putovanje reditelja Željka Mirkovića osvojio Nagradu za najbolji dugomentražni dokumentarni film na International Gold Awards u Njujorku i Nagradu žirija za dugometražni dokumentarni film na Indian… »
Kako je mladić iz siromašne romske mahale postao svetska muzička legenda: Film o šabanu bajramoviću niže uspehe

Kako je mladić iz siromašne romske mahale postao svetska muzička legenda: Film o šabanu bajramoviću niže uspehe

Blic 13.11.2024
Dokumentarni film "Šaban Bajramović - moje putovanje" nagrađivanog reditelja dr Željka Mirkovića, rađenog u koprodukciji "Optimistic" filma i "Nišvil" džez festivala, osvojio je nagrade na festivalima u Njujorku (SAD) i Kolkati (Indija)… »

Vesti dana »