Povezane vesti
"Niš, moj grad": Masovna otpuštanja u niškoj fabrici, država da se uključi
Južne vesti pre 1 dan
U poslednjih 20 dana 450 ljudi ostalo je bez posla u fabrici Beneton u Nišu, tvrdi odbornik Skupštine Grada Miodrag Stanković. On traži od Grada da se uključi u rešavanje problema i spreči dalja otpuštanja, dok njegov koalicioni kolega iz “Niš… »
450 radnika Benettona ostalo bez posla. Stanković poziva grad i sindikate da zaustave otpuštanja
Glas juga pre 1 dan
„Radnici u Benettonu zabrinuti su za svoja radna mesta. Obišao sam fabriku da bih obavio razgovor sa zabrinutim radnicima, jer se ljudi otpuštaju bez najave i objašnjenja”, rekao je Stanković i istakao da je „do pre dvadesetak dana u fabrici… »
Miodrag Stanković: Pod hitno sprečiti dalja otpuštanja u fabrici Beneton u Nišu
Jugmedia pre 1 dan
Na poziv velikog broja radnika fabrike Beneton u Nišu, Miodrag Stanković, šef odborničke grupe „Ujedinjeni – Nada za Niš“ i kopredsednik „Niš, moj grad“ obišao je danas fabriku Beneton. „Radnici u Benetonu zabrinuti su za svoja radna… »
Niš, moj grad: Bez posla u Benetonu ostalo 450 ljudi
Niške vesti pre 1 dan
Šef odborničke grupe „Ujedinjeni – Nada za Niš“ i koopredsednik organizacije „Niš, moj grad“ Miodrag Stanković izjavio je danas da je od 1.200 radnika zaposlenih u fabrici „Beneton“ u Nišu njih 450 ostalo bez posla u proteklih 20 dana… »
„Ujedinjeni – Nada za Niš“: U Nišu 450 radnika Benetona ostalo bez posla
N1 Info pre 1 dan
Šef odborničke grupe "Ujedinjeni – Nada za Niš" i koopredsednik organizacije "Niš, moj grad" Miodrag Stanković izjavio je da je od 1.200 radnika zaposlenih u fabrici "Beneton" u Nišu njih 450 ostalo bez posla u proteklih 20 dana. Stanković je… »
Vesti dana »
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 8 satijoš 18 povezanih