Povezane vesti

Film o Šabanu Bajramoviću Željka Mirkovića pobedio na festivalima u Njujorku i Kalkuti

Film o Šabanu Bajramoviću Željka Mirkovića pobedio na festivalima u Njujorku i Kalkuti

Glas juga pre 1 dan
Nakon uspešne premijere, film je krenuo na svoj festivalski put, koji je već doneo značajna priznanja. Na prestižnim filmskim festivalima, ovaj dokumentarac o životu i muzici legendarnog romskog umetnika Šabana Bajramovića osvojio je dve značajne… »
Nagrade dokumentarcu o Šabanu Bajramoviću na festivalima u Njujorku i Kalkuti

Nagrade dokumentarcu o Šabanu Bajramoviću na festivalima u Njujorku i Kalkuti

Južne vesti pre 1 dan
Dokumentarni film Moje putovanje o Šabanu Bajramoviću osvojio je nagradu za najbolji film na "International Gold Awards" festivalu u Njujorku, dok je na "Indian Independent Film Festival" Kalkuti osvojio nagradu žirija. Nagrade na festivalima u Americi… »
Film o Šabanu Bajramoviću pobedio na festivalima u Njujorku i Kalkuti

Film o Šabanu Bajramoviću pobedio na festivalima u Njujorku i Kalkuti

Niške vesti pre 1 dan
Ovaj film nagrađivanog reditelja Dr. Željka Mirkovića, rađenog u koprodukciji Optimistic filma i Nisvile Jazz Festivala, osvojio je Nagradu za najbolji dugomentražni dokumentarni film na „International Gold Awards”, New York, USA, i Nagradu… »
Film ''Šaban Bajramović - Moje putovanje'' pobedio na festivalima u SAD i Indiji

Film ''Šaban Bajramović - Moje putovanje'' pobedio na festivalima u SAD i Indiji

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Dokumentarni film '' Šaban Bajramović - Moje putovanje'' reditelja Željka Mirkovića osvojio je Nagradu za najbolji dugomentražni dokumentarni film na ''International Gold Awards'' u Njujorku i Nagradu žirija za Dugometražni… »

Vesti dana »