Povezane vesti
Opozicija zahteva reagovanje Grada i države: U poslednjih 20 dana u „Benetonu“ u Nišu otpušteno 450 radnika
Danas 13.11.2024
U poslednjih 20 dana u fabrici „Beneton“ u Nišu otpušteno je oko 450 radnika, bez najave i objašnjenja, saopštio je Miodrag Stanković, šef odborničke grupe „Ujedinjeni- Nada za Niš“ u Skupštini grada i kopredsednik koalicije „Niš, moj grad“. Stanković i… »
Organizacija Niš, moj grad: U Benetonu bez posla ostalo 450 radnika
Novi magazin 13.11.2024
Šef odborničke grupe "Ujedinjeni – Nada za Niš" i koopredsednik organizacije "Niš, moj grad" Miodrag Stanković izjavio je danas da je od 1.200 radnika zaposlenih u fabrici "Beneton" u Nišu njih 450 ostalo bez posla u proteklih 20 dana. Stanković je rekao… »
Vesti dana »

Kristijan Golubović je pobednik "Farme 8": Imao više glasova od Pece i osvojio 20.000 evra (video)
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

"Bez kraljeva": Stotine hiljada ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 5 satijoš 1 povezana