Povezane vesti
On je pasivni agresivac! Bivša supruga Momčila Otaševića godinu dana od razvoda otvorila dušu
Story 13.11.2024
Jelena Perčin prelepa je, pretalentovana, samostalna, samosvesna, žena prepuna samopouzdanja, koja svojom vrlinom smatra i to što ne ume da prećuti. Po mišljenju psihologa stručnjaka takve dame kobne su za muškarce, a po svoj prilici bivša žena Momčila… »
"Muškarci sa kojima sam bila su pasivni agresivci": Bivša supruga Momčila Otaševića progovorila o razvodu - Moji brakovi…
Blic 13.11.2024
Hrvatska glumica Jelena Perčin razvela se od glumca Momčila Otaševića sa kojim je dobila dvoje dece, a sada je progovorila o krahu braka. Malo ko zna da je Jelena Perčin pre braka sa Momčilom Otaševićem bila u braku sa Kristijanom Babićem. Glumica je… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 2 satajoš 44 povezane
Vučić: I dalje postoji nada za Klaster 3, parlamentarni izbori najverovatnije prvi
Insajder pre 2 satajoš 51 povezana
Jedni hvale, drugi kude: Šta se krije iza potpuno različitih poruka koje o Srbiji stižu iz Evropskog parlamenta i Evropske komisije
Nova pre 35 minutajoš 24 povezane
UŽIVO: Meksiko ima novog selektora, Zlatan ismejao „gubitnike“
Sport klub pre 4 minutajoš 50 povezanih
Jedanaestogodišnja devojčica povređena u sudaru automobila i bicikla
Rešetka pre 3 satajoš 25 povezanih