Povezane vesti
Zašto žene ređe postavljaju pitanja iz publike?
BBC News pre 1 dan
Na događajima uživo sa publikom, žene su često u manjini u odnosu na muškarce kad se radi o postavljanju pitanja. I iznenađujuće je teško razbiti tu naviku. Tokom godina vodila sam desetine radio emisija i stotine javnih događaja uživo pred… »
Radio 021 pre 1 dan
Na događajima uživo sa publikom, žene su često u manjini u odnosu na muškarce kad se radi o postavljanju pitanja. I iznenađujuće je teško razbiti tu naviku. Getty Images Tokom godina vodila sam desetine radio emisija i stotine javnih događaja… »
NIN pre 1 dan
PLEASE CLONE THIS CPS PAGE BEFORE STARTING YOUR TRANSLATION. PLEASE TAG OUR CONTENT BY SEARCHING FOR WS-CS UNDER THE TAGS TAB. PLEASE DO NOT DELETE THE TRACKER AT THE BOTTOM OF THE PAGE Optimo: https://optimo.tools.bbc.co.uk/assets/cn015ey8r15o/editor… »
Južne vesti pre 24 sata
Getty Images Tokom godina vodila sam desetine radio emisija i stotine javnih događaja uživo pred publikom. Pitanja iz publike na kraju su važan deo svake sesije i želim da se svi osećaju dovoljno opušteno da smeju da postave pitanje koje ih izjeda… »
Vesti dana »
Rhmz se oglasio novim upozorenjem - stižu nam olujni udari! Tokom noći očekuje nas ovaj fenomen, a onda i zahlađenje i kiša
Kurir pre 39 minutajoš 45 povezanih
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 7 satijoš 13 povezanih
UŽIVO Zvezda će dugo da žali - pogurala Asvel do pobede, Teo promašio produžetak
B92 pre 3 minutajoš 30 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 9 satijoš 26 povezanih
Tužilaštvo naložilo obdukciju posle tragedije kod Vršca u kojoj su stradali otac (35) i sin (2)
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana