Povezane vesti

"Tri puta sam se sudario sa pticama dok sam upravljao avionom" Najpoznatiji srpski pilot o misterijama koje nam prete prilikom…

"Tri puta sam se sudario sa pticama dok sam upravljao avionom" Najpoznatiji srpski pilot o misterijama koje nam prete prilikom…

Kurir pre 1 dan
Mnogi ga smatraju najbezbednijim saobraćajem, ali letenje avionom prethodnih dana i nije bilo tako bezbedno. Došlo je do turbulencija, gorenje motora...da li je strah od ulaska u avion prisutan kod ljudi i u kojoj meri. O svemu tome govorio je pilot… »
"Sleteo sam jednim motorom nakon sudara sa pticama ": Najpoznatiji srpski pilot o dramatičnim letovima u karijeri

"Sleteo sam jednim motorom nakon sudara sa pticama ": Najpoznatiji srpski pilot o dramatičnim letovima u karijeri

Mondo pre 24 sata
Pilot Stevan Ignjatović govorio je o avijaciji, letenju i avionu kao najbezbednijem prevoznom sredstvu. Avion se smatra najbezbednijim prevoznim sredstvom na svetu. Pilot Stevan Ignjatović, koji leti 40 godina, govorio je za "Blic" o dobrim i lošim… »
Osnivaju se nove stranke, a Srbija već ima 123! U emisiji "Blic uživo" saznajte da li nam je potrebno toliko političkih…

Osnivaju se nove stranke, a Srbija već ima 123! U emisiji "Blic uživo" saznajte da li nam je potrebno toliko političkih…

Blic pre 1 dan
Još jedna emisija "Blic uživo" na Blic TV donosi uzbudljive i zanimljive priče, danas sa kompetentnim gostima razgovaramo o političkim partijama, nesanici, strahu od letenja i mnogim drugim stvarima. Mnogi ga smatraju najbezbednijim saobraćajem, ali… »

Vesti dana »