Повезане вести

"Слетео сам једним мотором након судара са птицама ": Најпознатији српски пилот о драматичним летовима у каријери

"Слетео сам једним мотором након судара са птицама ": Најпознатији српски пилот о драматичним летовима у каријери

Мондо 13.11.2024
Пилот Стеван Игњатовић говорио је о авијацији, летењу и авиону као најбезбеднијем превозном средству. Авион се сматра најбезбеднијим превозним средством на свету. Пилот Стеван Игњатовић, који лети 40 година, говорио је за… »
"Три пута сам се сударио са птицама док сам управљао авионом" Најпознатији српски пилот о мистеријама које нам прете приликом…

"Три пута сам се сударио са птицама док сам управљао авионом" Најпознатији српски пилот о мистеријама које нам прете приликом…

Курир 13.11.2024
Многи га сматрају најбезбеднијим саобраћајем, али летење авионом претходних дана и није било тако безбедно. Дошло је до турбуленција, горење мотора...да ли је страх од уласка у авион присутан код људи и у којој мери. О свему… »
Оснивају се нове странке, а Србија већ има 123! У емисији "Блиц уживо" сазнајте да ли нам је потребно толико политичких партија…

Оснивају се нове странке, а Србија већ има 123! У емисији "Блиц уживо" сазнајте да ли нам је потребно толико политичких партија…

Блиц 13.11.2024
Још једна емисија "Блиц уживо" на Блиц ТВ доноси узбудљиве и занимљиве приче, данас са компетентним гостима разговарамо о политичким партијама, несаници, страху од летења и многим другим стварима. Многи га сматрају… »

Вести дана »