Povezane vesti

Panter se nasmejao na pitanje o igraču koji ga je čuvao: Pogledao u kameru i nije rekao ni reč! (video)

Panter se nasmejao na pitanje o igraču koji ga je čuvao: Pogledao u kameru i nije rekao ni reč! (video)

Mondo 13.11.2024
Kevin Panter pričao je sa novinarima posle pobede Barselone protiv Partizana. Kevin Panter ponovo je zaigrao pred 20.000 navijača Partizana. Dočekan je ovacijama, aplauzima, skandirali su njegovo ime, a onda su pokušali da urade sve da utiču na njega… »
Panter brutalan posle pobede nad Partizanom: "Nije bilo emocija, ja sam takmičar pre svega"

Panter brutalan posle pobede nad Partizanom: "Nije bilo emocija, ja sam takmičar pre svega"

Telegraf 13.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Barselone pobedili su Partizan u 9. kolu Evrolige i vratili su se na 1. mesto na tabeli, a najzaslužniji za pobedu bio je Kevin Panter, koji je bio najefikasniji igrač svog tima sa 18 poena uz jedan od najvažnijih koševa u… »
Pantera pitali šta misli o Mitru Bošnjakoviću koji ga je čuvao, usledila je najčudnija reakcija ikad

Pantera pitali šta misli o Mitru Bošnjakoviću koji ga je čuvao, usledila je najčudnija reakcija ikad

Telegraf 13.11.2024
Preporučujemo. Nekadašnji kapiten Partizana, a danas prva violina Barselone, Kevin Panter, odigrao je ponovo sjajnu utakmicu u dresu Katalonskog kluba. Posle meča, bio je hladnokrvan i rekao je da nije bilo emocija kod njega, iako je tri godina igrao… »

Vesti dana »