Povezane vesti
Kinez jurio sunarodnika satarom! Krvava tuča u Beogradu
Mondo 13.11.2024
Strašna tuča dogodila se večeras u Beogradu između dva kineska državljana. Krvava tuča dogodila se večeras na Ledinama kod jednog poznatog restorana u Beogradu između dva Kineza. Kako se navodi na "Instagram" stranici "Moj_Beograd", jedan Kinez je napao… »
Umalo jeziv masakr na Ledinama: Kinez uzeo sataru, pa udario po glavi drugog, ovo ga je zaustavilo
Telegraf 13.11.2024
Jeziv zločin se dogodio večeras u Beogradu kada je Kinez napao drugog hladnim oružjem. Naime, kako prenosi Instagram stranica "Moj Beograd", Kinez je napao drugog Kineza satarom i pritom pobegao, ispred jedne kladionice na Ledinama. Drugi Kinez ima… »
Vesti dana »
Studenti još nisu objavili broj prikupljenih potpisa, a Vučić im unapred ne veruje
N1 Info pre 8 minutajoš 38 povezanih
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana, kutije pune, kreće brojanje potpisa
N1 Info pre 54 minutajoš 56 povezanih
Zatvorena biračka mesta na Kosovu Od ranog jutra veliki odziv u Kosovskoj Mitrovici, Srpska lista cilja na svih deset mesta, CIK objavio izlaznost (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 59 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 1 satjoš 72 povezane