Povezane vesti
"Željko mi je dao naređenje, tražio je da budem dosadan": Partizanov biser odličan na evroligaškom debiju
Mondo 13.11.2024
Mitar Bošnjaković odgovarao je na pitanja novinara posle poraza Partizana od Barselone. Partizan je doživeo novi poraz u neizvesnoj završnici. Nadoknadio je veliki minus, ali nije uspeo da napravi potpuni preokret protiv Barselone u punoj Areni (87:79)… »
Partizanov debitant u Evroligi: "Obradović mi je dao ovo naređenje za Barselonu"
Telegraf 13.11.2024
Preporučujemo. Pomalo i neočekivano, mladi košarkaš Partizana Mitar Bošnjaković dobio je priliku da protiv Barselone debituje u Evroligi - i to umesto kapitena Vanje Marinkovića! Odradio je dobar posao, pogotovo u odbrani protiv Kevina Pantera u prvom… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana