Povezane vesti
"To su manekeni za jad": Lidija Vukićević iskreno o finansijama: "Ljudi nisu primetili da imam manje novca", spomenula…
Blic pre 12 dana
Šarmantna glumica Lidija Vukićević (62), poznata po ulogama u "Žikinoj dinastiji", "Boljem životu" i "Igri sudbine", često je u žiži interesovanja javnosti. Ne krije da joj novac nikad nije bio važan u životu. - Novac me nikada previše nije… »
"Ljudi nisu primetili da imam manje novca": Lidija Vukićević prvi put o razvodu od fudbalera i finansijama
Mondo pre 12 dana
Glumica je otkrila kakav je njen stav prema novcu. Slavna glumica Lidija Vukićević proslavila se brojnim ulogama u popularnim ostvarenjima poput "Boljeg života", "Žikine dinastije", "Igre sudbine" i mnogih drugih, no poslednjih godina veliku pažnju… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 4 satijoš 86 povezanih
Uhapšeno novih osam osumnjičenih pripadnika "Balkanskog kartela"; Među uhapšenima i v.d. direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu potvrđeno Insajderu u MUP (VIDEO)
Insajder pre 13 minutajoš 87 povezanih
Izrael potpisao sporazum o prekidu vatre sa Libanom: Šta sada sledi?
Telegraf pre 48 minutajoš 48 povezanih
Poslednji trening zvezde pred meč sa štutgartom: Pozitivna atmosfera u crveno-belom taboru!(foto+video)
Hot sport pre 1 satjoš 42 povezane