Povezane vesti
"To su manekeni za jad": Lidija Vukićević iskreno o finansijama: "Ljudi nisu primetili da imam manje novca", spomenula…
Blic 14.11.2024
Šarmantna glumica Lidija Vukićević (62), poznata po ulogama u "Žikinoj dinastiji", "Boljem životu" i "Igri sudbine", često je u žiži interesovanja javnosti. Ne krije da joj novac nikad nije bio važan u životu. - Novac me nikada previše nije… »
"Ljudi nisu primetili da imam manje novca": Lidija Vukićević prvi put o razvodu od fudbalera i finansijama
Mondo 14.11.2024
Glumica je otkrila kakav je njen stav prema novcu. Slavna glumica Lidija Vukićević proslavila se brojnim ulogama u popularnim ostvarenjima poput "Boljeg života", "Žikine dinastije", "Igre sudbine" i mnogih drugih, no poslednjih godina veliku pažnju… »
Vesti dana »
"Šumadijski marš" beogradskih i novosadskih studenata, ka Kragujevcu pešače i Nišlije
RTS pre 11 minutajoš 27 povezanih
Studenti iz Niša krenuli ka Kragujevcu, akademci FDU drže javni čas ispred Ministarstva (uživo)
Novi magazin pre 46 minutajoš 15 povezanih
"Nehumano! izgladnjivan i mučen na razne načine, u paklu je zatočeništva": Oglasio se konzul Srbije u Izraelu
Mondo pre 27 minutajoš 33 povezane
Trampov tim putuje u Kijev! Uskoro i sastanak dvojice predsednika Zelenski: Važno je da vidimo kako ćemo da zaustavimo Putina
Blic pre 2 satajoš 14 povezanih