Povezane vesti

Ekskluzivno! Pogledajte kako je lopov s fantomkom upao u dvorište generala Simića: Prišao da isključi kamere, ali je ipak…

Ekskluzivno! Pogledajte kako je lopov s fantomkom upao u dvorište generala Simića: Prišao da isključi kamere, ali je ipak…

Kurir pre 9 sati
Ivan P. (42) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je pokušao da provalii u kuću generala policije Dragiše Simića, kao i da je nakon aktiviranja alarma ispalio dva projektila iz vatrenog oružja koje je neovlaćeno nosio… »
Evo kako je lopov sa fantomkom upao u dvorište generala Simića! Skida kamere, ali je ipak snimljen (Video)

Evo kako je lopov sa fantomkom upao u dvorište generala Simića! Skida kamere, ali je ipak snimljen (Video)

Mondo pre 9 sati
Provalnik na licu ima fantomku, tako da mu se vide samo oči. Ivan P. (42) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je pokušao da provalii u kuću generala policije Dragiše Simića, kao i da je nakon aktiviranja alarma ispalio… »
"Probudila me lomljava, video sam čoveka sa fantomkom": General Simić otkrio detalje pucnjave i drame koju je preživeo u…

"Probudila me lomljava, video sam čoveka sa fantomkom": General Simić otkrio detalje pucnjave i drame koju je preživeo u…

Blic pre 15 sati
Ivan P. (42) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je provalio u kuću generala policije Dragiše Simića i tom prilikom ga pokrao, kao i da je nakon aktiviranja alarma i bekstva, ispalio dva projektila iz vatrenog oružja koje je… »
Lopovu koji je upao u kuću generala Dragiše Simića određen pritvor: On objasnio kako se odigrala drama

Lopovu koji je upao u kuću generala Dragiše Simića određen pritvor: On objasnio kako se odigrala drama

Telegraf pre 15 sati
"Šta radiš tu" Ivanu P. (42) određen je pritvor do 30 dana pod sumnjim da je 28. septembra ove godine provalio u kuću generala policije Dragiše Simića i tom prilikom ga pokrao, kao i da je nakon aktiviranja alarma i bekstva, ispalio dva projektila… »

Vesti dana »