Povezane vesti
Devojčica koja je sa čolom pevala "Čaje šukarije" doživela najtužniju sudbinu na estradi! Priznala da će zauvek nositi…
Kurir pre 15 sati
Devojčica Ivana Legin postala je poznata širom Balkana kada je sa Zdravkom Čolićem otpevala kultnu pesmu "Čaje šukarije". Pre ovog angažmana, malenu riđokosu devojčicu smo imali prilike da gledamo u ostvarenju Ademira Kenovića "Kuduz". Iako je… »
U 33 sam preživela više nego neki ljudi sa 90: Tužna ispovest klinke koja je sa Čolom pevala "Čaje šukarije"
Mondo pre 17 sati
Devojčica koja je pevala "Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato" živi i radi u Australiji. Devojčica Ivana Legin postala je poznata širom Balkana kada je sa Zdravkom Čolićem otpevala kultnu pesmu "Čaje šukarije". Pre ovog angažmana, malenu… »
Vesti dana »
Olujni vetrovi stižu u Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, opasna pojava već u toku noći (Foto)
Mondo pre 2 satajoš 46 povezanih
Brnabić oštro demantovala tvrdnje Preradovića: Postoji desetine neoborivih dokaza da je Vučić te večeri do dolaska u Novi Sad bio na radnom mestu u Beogradu
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
Trojica sa minus indeksom, da li pamtite lošiju partiju za Zvezdu?!
Sportske.net pre 1 satjoš 31 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTV pre 5 satijoš 26 povezanih
Zvezdi ne prija "Astrobal" - Maledon upropastio francusku turneju crveno-belih
RTS pre 1 satjoš 24 povezane