Povezane vesti

"Ćerka mi došla u san i ovo rekla - molila sam sve da mi to vrate" Potresne reči majke Kristine ubijene u masakru u Duboni…

"Ćerka mi došla u san i ovo rekla - molila sam sve da mi to vrate" Potresne reči majke Kristine ubijene u masakru u Duboni…

Kurir pre 5 minuta
Zorica Panić i Danijela Vujić, majke čije su deca nastradala u Malom Orašju u bezumnog masakru Uroša Blažića, govore o današnjem suđenju ubici. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje okrivljenom Urošu Blažiću i njegovom… »
"Ubili su mi sina sa 2 čokoladice u džepu i limenkom koka kole" Potresna ispovest Saše Panića: "Pustite me da se sada…

"Ubili su mi sina sa 2 čokoladice u džepu i limenkom koka kole" Potresna ispovest Saše Panića: "Pustite me da se sada…

Kurir pre 5 minuta
Saša Panić, otac ubijene Kristine i Milana, jedne od prvih žrtava Uroša Blažića kaže da je negativno na sve uticalo kada je sudija zabranila supruzi da priča. - Još više me je zabolelo kada je sudija rekla da je udalje. Nismo mi kriminalci, pa… »
"Pustite me grkljan da mu isčupam": Otac koji je u masakru izgubio dvoje dece o suđenju Urošu Blažiću

"Pustite me grkljan da mu isčupam": Otac koji je u masakru izgubio dvoje dece o suđenju Urošu Blažiću

Mondo pre 35 minuta
Tokom današnjeg suđenja Urošu Blažiću, za masakr u Malom Orašju i Duboni, majci koja je izgubila dvoje dece je ugašen mikrofon. Saša Panić, otac ubijene dece Kristine i Milana Panića u masakru Uroša Blažića u selima u okolini Mladenovca… »
Majci blažićevih žrtava utišan mikrofon na suđenju: Sve što su Zorici Panić zabranili da kaže u sudnici govori upravo u…

Majci blažićevih žrtava utišan mikrofon na suđenju: Sve što su Zorici Panić zabranili da kaže u sudnici govori upravo u…

Blic pre 3 sata
Saša Panić, otac ubijene dece Kristine i Milana Panića u masakru Uroša Blažića u selima u okolini Mladenovca, ekskluzivno govori u emisiji "Blic uživo". Takođe, u emisiji govori i Zorica Panić, majka, kojoj je na današnjem suđenju utišan… »
Nastavljeno suđenje Urošu Blažiću – veštak tvrdi da je na pištolju pronađen DNK trag njegovog oca

Nastavljeno suđenje Urošu Blažiću – veštak tvrdi da je na pištolju pronađen DNK trag njegovog oca

RTS pre 3 sata
U nastavku suđenja Urošu Blažiću, koji je optužen da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 ljudi, veštak Tamara Mandić u Specijalnom sudu u Beogradu rekla je da je DNK trag drugooptuženog Radiše Blažića… »
Šokantno! Pogledajte kako otac masovnog ubice glumi kauboja! Na suđenju se predstavlja kao nevinašce, a sakrio da je obučen…

Šokantno! Pogledajte kako otac masovnog ubice glumi kauboja! Na suđenju se predstavlja kao nevinašce, a sakrio da je obučen…

Kurir pre 3 sata
Radiša Blažić, otac masovnog ubice Uroša Blažića (21) koji je pobio devet žrtava u selima Dubona i Malo Orašje, dok je njih 12 teško ranio 4. maja prošle godine, nalazi se na optuženičkoj klupi sa njim, jer se tereti da mu je ilegalno nabavio… »
"Gledali smo kako ih stavljaju u crne vreće": Potresne reči majke čija su deca nastradala u masakru u Duboni

"Gledali smo kako ih stavljaju u crne vreće": Potresne reči majke čija su deca nastradala u masakru u Duboni

Mondo pre 2 sata
Jedno drugo tešimo, jedno drugo razumemo, pričamo o našoj deci, kakva su bila, šta su radili, priča kroz suze majka čija je ćerka nastradala u masakru Uroša Blažića. Zorica Panić, majka čija su deca nastradala u Malom Orašju u masakru Uroša… »
"Ćerka mi u snu rekla, samo mi to vratite" Bole reči majke Kristine ubijene u masakru u Duboni

"Ćerka mi u snu rekla, samo mi to vratite" Bole reči majke Kristine ubijene u masakru u Duboni

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Zorica Panić i Danijela Vujić, majke čije su deca nastradala u Malom Orašju u bezumnog masakru Uroša Blažića, govore o današnjem suđenju ubici. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje okrivljenom Urošu… »
Ćerka mi je došla u san i ovo rekla! Vapaj majke Kristine i Milana, ubijenih u masakru u Mladenovcu: "Molim sve ako znaju gde…

Ćerka mi je došla u san i ovo rekla! Vapaj majke Kristine i Milana, ubijenih u masakru u Mladenovcu: "Molim sve ako znaju gde…

Blic pre 4 sati
Zorica Panić i Danijela Vujić majke čije su deca nastrada u Malom Orašju u bezumnog masakru Uroša Blažića u "Blic dan" govore o današnjem suđenju pomahnitalom ubici. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje okrivljenom Urošu… »
Završne reči na suđenju Urošu Blažiću 25. novembra (VIDEO)

Završne reči na suđenju Urošu Blažiću 25. novembra (VIDEO)

Insajder pre 3 sata
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je za 25. novembar zakazana završnica suđenja Urošu Blažiću, optuženom da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 ljudi. Na sledećem suđenju će najpre punomoćnik… »
Na pištolju Uroša Blažića pronađen DNK njegovog oca

Na pištolju Uroša Blažića pronađen DNK njegovog oca

Vreme pre 6 sati
U nastavku suđenja Urošu Blažiću, veštakinja Tamara Mandić u Specijalnom sudu u Beogradu rekla je da je DNK trag njegovog oca pronađen na okviru jednog pištolja koji je veštačen. Završnica suđenja zakazana je za 25. novembar. Na suđenju… »
"Ni lekovi nam više ne pomažu": Potresna ispovest majki dece ubijene u Mladenovcu upravo na "Blic TV"

"Ni lekovi nam više ne pomažu": Potresna ispovest majki dece ubijene u Mladenovcu upravo na "Blic TV"

Blic pre 6 sati
Zorica Panić i Danijela Vujić majke čije su deca nastrada u Malom Orašju u bezumnog masakru Uroša Blažića u "Blic dan" govore o današnjem suđenju pomahnitalom ubici. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje okrivljenom Urošu… »
"Ubijena su mi dva deteta, molim vas da mi dopustite..." Drama na suđenju Urošu Blažiću: Zorici Panić ugašen mikrofon…

"Ubijena su mi dva deteta, molim vas da mi dopustite..." Drama na suđenju Urošu Blažiću: Zorici Panić ugašen mikrofon…

Blic pre 8 sati
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje okrivljenom Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši za masakr u selima Dubona i Malo Orašje. Posle današnjeg suđenja će, ukoliko sve bude kako je nedavno rekla postupajuća sudija, biti… »
Dramatične scene na suđenju Urošu Blažiću: U "Blic danu" razgovaramo sa porodicama žrtava maskara u Malom Orašju i…

Dramatične scene na suđenju Urošu Blažiću: U "Blic danu" razgovaramo sa porodicama žrtava maskara u Malom Orašju i…

Blic pre 8 sati
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Urošu Blažiću, optuženom da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 ljudi. Za "Blic DAN" govore roditelji stradalih i advokat. Već godinama građani se… »
Snimak oca Uroša Blažića sa pištoljem: Prikazan na suđenju, glumio kauboja, a za pojasom mu pravi revolver

Snimak oca Uroša Blažića sa pištoljem: Prikazan na suđenju, glumio kauboja, a za pojasom mu pravi revolver

Mondo pre 8 sati
Pojavio se snimak oca masovnog ubice kako za pojasom nosi revolver. Radiša Blažić, otac masovnog ubice Uroša Blažića (21) koji je ubio devetoro u selima Dubona i Malo Orašje, dok je njih 12 teško ranio 4. maja prošle godine, nalazi se na… »
"Suđenje privodimo kraju, nisu stigli bitni dokaze": Advokati oštećenih istakli da je na pištolju Radišin DNK

"Suđenje privodimo kraju, nisu stigli bitni dokaze": Advokati oštećenih istakli da je na pištolju Radišin DNK

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Suđenje Urošu Blažiću ulazi u završnu fazu. Osim što će Blažić da odgovori još nekoliko pitanja, trebalo bi da budu iznesene završne reči i time se završi aktivna faza postupka. Punonoćnici oštećenih istakli su nakon… »
Veštak Tamara Mandić: Na jednom pištolju pronađen DNK trag Blažićevog oca

Veštak Tamara Mandić: Na jednom pištolju pronađen DNK trag Blažićevog oca

Politika pre 9 sati
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Urošu Blažiću, optuženom da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 ljudi, veštak je navela da je DNK trag drugooptuženog Radiše Blažića pronađen… »
„Svi su saučesnici u ovom ubistvu, da li će nas neko čuti?“: Oglasila se majka kojoj je Uroš Blažić pobio dvoje dece…

„Svi su saučesnici u ovom ubistvu, da li će nas neko čuti?“: Oglasila se majka kojoj je Uroš Blažić pobio dvoje dece…

Nova pre 9 sati
: Zorica Panić, žena kojoj je Uroš Blažić 4. maja 2023. godine u selu Dubona kod Mladenovca ubio sina Milana i ćerku Kristinu, nakon izlaska iz sudnice iz koje ju je sudija Lidija Jovanovski izbacila, rekla je "da je imala da kaže bitne stvari"… »
„Dva deteta su mi ubijena, imam pravo da ukažem na nepravilnosti“: Burno u sudnici, majka ubijene dece odbila da napusti…

„Dva deteta su mi ubijena, imam pravo da ukažem na nepravilnosti“: Burno u sudnici, majka ubijene dece odbila da napusti…

Nova pre 10 sati
: Zorica Panić, majka ubijenog Milana i Kristine Panić pozvana je za sudsku govornicu tokom suđenja Urošu Blažiću, optuženom za masakr u selima kod Mladenovca, kako bi dopunila svoj iskaz. Međutim, došlo je do sukoba između sudije i nje. „Dva… »
Nastavak suđenja Urošu Blažiću za masovno ubistvo; Veštak: Na jednom pištolju pronađen DNK Blažićevog oca

Nastavak suđenja Urošu Blažiću za masovno ubistvo; Veštak: Na jednom pištolju pronađen DNK Blažićevog oca

RTV pre 9 sati
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Urošu Blažiću, optuženom da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 ljudi, veštak Tamara Mandić je navela da je DNK trag drugooptuženog… »
Suđenje Urošu Blažiću: Vojni svedoci negiraju vezu sa porodicom Blažić, prikazane fotografije s oružjem

Suđenje Urošu Blažiću: Vojni svedoci negiraju vezu sa porodicom Blažić, prikazane fotografije s oružjem

Danas pre 10 sati
Na suđenju Uroša Blažiću, optuženom za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona, danas su svedočili vozači vojnih kamiona koji su viđeni u selu Dubona dan nakon masakra koji se dogodio 4. maja i ispričali da su išli za Mladenovac, da posle… »
Suđenje Blažiću: Sudija isključila mikrofon majci žrtava, veštak izneo da je na pištolju nađen DNK trag Blažićevog…

Suđenje Blažiću: Sudija isključila mikrofon majci žrtava, veštak izneo da je na pištolju nađen DNK trag Blažićevog…

NIN pre 10 sati
Uroš Blažić doveden je u Specijalni sud u Beogradu gde je danas nastavljeno suđenje za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona. Pored Uroša Blažića doveden je i njegov otac Radiša Blažić pod policijskom pratnjom. Oni se nalaze u pritvoru… »
Završne reči na suđenju Urošu Blažiću 25. novembra, sudsko veće odbilo sve predloge za nova saslušanja

Završne reči na suđenju Urošu Blažiću 25. novembra, sudsko veće odbilo sve predloge za nova saslušanja

N1 Info pre 11 sati
Sudsko veće na suđenju Urošu Blažiću za masovna ubistva u selima Malo Orašje i Dubona odbilo je danas skoro sve predloge za izvođenje novih dokaza, a naredno ročište biće održano 25. novembra, za kada je planirano iznošenje završnih reči… »
Završne reči na suđenju Urošu Blažiću 25. novembra

Završne reči na suđenju Urošu Blažiću 25. novembra

Radio 021 pre 10 sati
Sudsko veće na suđenju Urošu Blažiću za masovna ubistva u selima Malo Orašje i Dubona odbilo je danas skoro sve predloge za izvođenje novih dokaza, a naredno ročište biće 25. novembra, za kada je pla. Za tada je planirano iznošenje završnih… »
Zakazan kraj suđenja masovnom ubici! Izvedeni svi dokazi protiv Uroša Blažića, za kraj meseca zakazane završne reči!

Zakazan kraj suđenja masovnom ubici! Izvedeni svi dokazi protiv Uroša Blažića, za kraj meseca zakazane završne reči!

Blic pre 11 sati
Suđenje Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima kod Mladenovca završeno je danas, a sudija je za 25. novembar zakazala završne reči u postupku. Kraj suđenja Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši Blažiću za masakr kod Mladenovca predviđeno… »
Završnica suđenja za masakr u Duboni i Malom Orašju zakazana za 25. novembar

Završnica suđenja za masakr u Duboni i Malom Orašju zakazana za 25. novembar

Euronews pre 11 sati
Suđenje Urošu Blažiću, osumnjičenom da je ubio devetoro i ranio dvanaestoro ljudi u Malom Orašju i Duboni i njegovom ocu Radiši Blažiću završeno je za danas u zgradi Specijalnog suda u Beogradu. Za 25. novembar je zakazana završnica suđenja… »
Drama u sudnici: Majka prekinuta, burno reagovala; "Vi to meni pretite"; Masovni ubica se izvinio FOTO/VIDEO

Drama u sudnici: Majka prekinuta, burno reagovala; "Vi to meni pretite"; Masovni ubica se izvinio FOTO/VIDEO

B92 pre 11 sati
U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je završeno suđenje Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona. Naredno ročište zakazano je za 25. novembar i tada će biti iznete završne reči. Optuženi za masovno ubistvo Uroš… »
Kraj suđenja urošu blažiću 25. Novembra Majku ubijenih Panića izveli iz sudnice: Pa meni su ubijena dva deteta, kako nemam…

Kraj suđenja urošu blažiću 25. Novembra Majku ubijenih Panića izveli iz sudnice: Pa meni su ubijena dva deteta, kako nemam…

Kurir pre 11 sati
Od najnovijeg Hronološki Advokat Siniša Mašović branilac ožalošćenih porodica rekao je nakon suđenja šta se dešavalo na današnjem ročištu. - Danas je održan glavni preteres veoma važan. Saslušani su veštaci, posebno je bilo važno… »
"Ubijeno mi je dvoje dece, molim vas...": Drama na suđenju Blažiću, sudija nije dao majci žrtava da govori

"Ubijeno mi je dvoje dece, molim vas...": Drama na suđenju Blažiću, sudija nije dao majci žrtava da govori

Mondo pre 11 sati
Zorici Panić, kojoj je dvoje dece stradalo u masakru kod Mladenovca, sudija nije dozvolio da govori na suđenju okrivljenom ubici Urošu Blažiću. U Specijalnom sudu u Beogradu završeno je suđenje okrivljenom Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši za… »
"Sudija je bezobrazna, ona na nas gleda kao da smo mi ubice, a ne blažići" Žena koja je u masakru izgubila sina i ćerku…

"Sudija je bezobrazna, ona na nas gleda kao da smo mi ubice, a ne blažići" Žena koja je u masakru izgubila sina i ćerku…

Kurir pre 10 sati
Zorica Panić, žena kojoj je Uroš Blažić 4. maja 2023. godine u selu Dubona kod Mladenovca ubio sina Milana i ćerku Kristinu, nakon izlaska iz sudnice iz koje ju je sudija Lidija Jovanovski izbacila, rekla je "da je imala da kaže bitne stvari". Ona… »
„Masakr je počeo rafalnom paljbom, pucao je u više pravaca“: Veštaci svedoče na suđenju Urošu Blažiću za masovnu…

„Masakr je počeo rafalnom paljbom, pucao je u više pravaca“: Veštaci svedoče na suđenju Urošu Blažiću za masovnu…

Nova pre 12 sati
: U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Urošu Blažiću iz Dubone kod Mladenovca, koji se tereti da je 4. maja prošle godine ubio devet osoba, dok je njih 12 teško ranio. Tužilac Olivera Milojević rekla je da su prošli put… »
„Ne znam zašto smo dobili naređenje da prođemo kroz Dubonu“: Svedoče vojnici viđeni u kamionima nakon masakra kod…

„Ne znam zašto smo dobili naređenje da prođemo kroz Dubonu“: Svedoče vojnici viđeni u kamionima nakon masakra kod…

Nova pre 11 sati
: U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje Urošu Blažiću, masovnom ubici iz Dubone kod Mladenovca i njegovom ocu Radiši Blažiću. Nakon svedočenja veštaka, za sudsku govornicu izašao je vozač vojnog kamiona Dalibor Matijević, koji… »
Veštaci danas govore o masovnom ubici Urošu Blažiću! Nastavlja se suđenje za zločin u Duboni i Malom Orašju, okrivljeni…

Veštaci danas govore o masovnom ubici Urošu Blažiću! Nastavlja se suđenje za zločin u Duboni i Malom Orašju, okrivljeni…

Kurir pre 12 sati
U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je zakazan nastavak suđenja okrivljenom Urošu Blažiću (21) iz Dubone kod Mladenovca, koji se tereti da je u maju prošle godine bez ikakvog razloga ubio devet ljudi, dok je njih 12 teško ranio. Na današnjem… »
Veštak otkrio zastrašujuće detalje masakra kod Mladenovca: Uroš Blažić ubijao rafalima, menjao okvire i oružje

Veštak otkrio zastrašujuće detalje masakra kod Mladenovca: Uroš Blažić ubijao rafalima, menjao okvire i oružje

Mondo pre 12 sati
Detalji sa suđenja Urošu Blažiću. U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje okrivljenom Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši za masakr u selima Dubona i Malo Orašje. Za danas je planiralo da se saslušaju veštaci, kao i da se… »
Drama na suđenju Blažiću: Sudija ugasila mikrofon majci ubijenih Milana i Kristine, neće da izađe iz sudnice

Drama na suđenju Blažiću: Sudija ugasila mikrofon majci ubijenih Milana i Kristine, neće da izađe iz sudnice

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Zorica Panić, majka ubijenih Milana i Kristine, pozvana je za sudsku govornicu kako bi dopunila svoj iskaz. Međutim, došlo je do sukoba između sudije i nje. - Dva deteta su mi ubijena, imam pravo da iznesem svoja zapažanja, da ukažem… »
Uroš Blažić doveden u Specijalni sud, danas svedoče veštaci

Uroš Blažić doveden u Specijalni sud, danas svedoče veštaci

N1 Info pre 13 sati
Uroš Blažić doveden je u Specijalni sud u Beogradu gde bi danas trebalo da mu se nastavi suđenje za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona. Pored Uroša Blažića doveden je i njegov otac Radiša Blažić pod policijskom pratnjom. Uroš i… »
Ovo su ljudi kojima je Uroš Blažić ubio najrođenije: Danas će u Specijalnom sudu gledati monstruma

Ovo su ljudi kojima je Uroš Blažić ubio najrođenije: Danas će u Specijalnom sudu gledati monstruma

Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Porodice ubijenih i ranjenih u Duboni u Malom Orašju i danas prisustvuju suđenju Urošu Blažiću, koji je počinio masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje, i njegovom ocu Radiši Blažiću. Iako većina njihima i status svedoka i… »
Uroš Blažić doveden u Spcijalni sud

Uroš Blažić doveden u Spcijalni sud

IndeksOnline pre 14 sati
BEOGRAD – Uroš Blažić doveden je u Specijalni sud u Beogradu gde bi danas trebalo da mu se nastavi suđenje za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona. Pored Uroša Blažića doveden je i njegov otac Radiša Blažić pod policijskom pratnjom… »
Nastavlja se suđenje Urošu Blažiću: Danas o njemu govore veštaci, na prošlom ročištu "divljao"

Nastavlja se suđenje Urošu Blažiću: Danas o njemu govore veštaci, na prošlom ročištu "divljao"

Mondo pre 14 sati
Veštaci će govoriti na suđenju Urošu Blažiću. U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je zakazan nastavak suđenja okrivljenom Urošu Blažiću (21) iz Dubone kod Mladenovca, koji se tereti da je u maju prošle godine bez ikakvog razloga ubio devet… »
Marica pod jakom policijskom pratnjom projurila Ustaničkom: Uroš Blažić dovezen u Specijalni sud

Marica pod jakom policijskom pratnjom projurila Ustaničkom: Uroš Blažić dovezen u Specijalni sud

Telegraf pre 14 sati
Preporučujemo. Suđenje Urošu Blažiću, okrivljenom za masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje nastavlja se danas u 10 sati u zgradi Specijalnog suda u Beogradu. Blažić i njegov otac Radiša Blažić, koji je takođe okrivljeni, dovezeni su u… »

Vesti dana »