Повезане вести
"Гледала сам како ми децу стављају у црне вреће": Мајци брата и сестре које је убио Урош Блажић на суђењу искључен…
Блиц 14.11.2024
Зорица Панић, мајка Милана и Кристине Панић које је у Малом Орашју мучки убио масовни убица Урош Блажић, јуче је у емисији "Блиц уживо" на Блиц ТВ отворила душу и испричала све што јој судија није дозволила да каже у судници на… »
"Пустите ме гркљан да му ишчупам": Отац који је у масакру изгубио двоје деце о суђењу Урошу Блажићу
Мондо 14.11.2024
Током данашњег суђења Урошу Блажићу, за масакр у Малом Орашју и Дубони, мајци која је изгубила двоје деце је угашен микрофон. Саша Панић, отац убијене деце Кристине и Милана Панића у масакру Уроша Блажића у селима у околини… »
"Убили су ми сина са 2 чоколадице у џепу и лименком кока коле" Потресна исповест Саше Панића: "Пустите ме да се сада голоруки…
Курир 14.11.2024
Саша Панић, отац убијене Кристине и Милана, једне од првих жртава Уроша Блажића каже да је негативно на све утицало када је судија забранила супрузи да прича. - Још више ме је заболело када је судија рекла да је удаље. Нисмо ми… »
"Ћерка ми дошла у сан и ово рекла - молила сам све да ми то врате" Потресне речи мајке Кристине убијене у масакру у Дубони…
Курир 14.11.2024
Зорица Панић и Данијела Вујић, мајке чије су деца настрадала у Малом Орашју у безумног масакру Уроша Блажића, говоре о данашњем суђењу убици. У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење окривљеном Урошу Блажићу… »
"Ћерка ми у сну рекла, само ми то вратите" Болне речи мајке Кристине убијене у масакру у Дубони
Телеграф 14.11.2024
Препоручујемо. Зорица Панић и Данијела Вујић, мајке чије су деца настрадала у Малом Орашју безумном масакру Уроша Блажића, говориле су данас о суђењу ком су присуствовале, својој деци која су убијена, као и о томе на који начин… »
Мајци блажићевих жртава утишан микрофон на суђењу: Све што су Зорици Панић забранили да каже у судници говори управо у…
Блиц 14.11.2024
Саша Панић, отац убијене деце Кристине и Милана Панића у масакру Уроша Блажића у селима у околини Младеновца, ексклузивно говори у емисији "Блиц уживо". Такође, у емисији говори и Зорица Панић, мајка, којој је на данашњем… »
"Гледали смо како их стављају у црне вреће": Потресне речи мајке чија су деца настрадала у масакру у Дубони
Мондо 14.11.2024
Једно друго тешимо, једно друго разумемо, причамо о нашој деци, каква су била, шта су радили, прича кроз сузе мајка чија је ћерка настрадала у масакру Уроша Блажића. Зорица Панић, мајка чија су деца настрадала у Малом Орашју у… »
Шокантно! Погледајте како отац масовног убице глуми каубоја! На суђењу се представља као невинашце, а сакрио да је обучен за…
Курир 14.11.2024
Радиша Блажић, отац масовног убице Уроша Блажића (21) који је побио девет жртава у селима Дубона и Мало Орашје, док је њих 12 тешко ранио 4. маја прошле године, налази се на оптуженичкој клупи са њим, јер се терети да му је… »
Настављено суђење Урошу Блажићу – вештак тврди да је на пиштољу пронађен ДНК траг његовог оца
РТС 14.11.2024
У наставку суђења Урошу Блажићу, који је оптужен да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 људи, вештак Тамара Мандић у Специјалном суду у Београду рекла је да је ДНК траг другооптуженог… »
Завршне речи на суђењу Урошу Блажићу 25. новембра (ВИДЕО)
Инсајдер 14.11.2024
У Специјалном суду у Београду данас је за 25. новембар заказана завршница суђења Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 људи. На следећем суђењу ће најпре… »
На пиштољу Уроша Блажића пронађен ДНК његовог оца
Време 14.11.2024
У наставку суђења Урошу Блажићу, вештакиња Тамара Мандић у Специјалном суду у Београду рекла је да је ДНК траг његовог оца пронађен на оквиру једног пиштоља који је вештачен. Завршница суђења заказана је за 25. новембар. На… »
"Ни лекови нам више не помажу": Потресна исповест мајки деце убијене у Младеновцу управо на "Блиц ТВ"
Блиц 14.11.2024
Зорица Панић и Данијела Вујић мајке чије су деца настрада у Малом Орашју у безумног масакру Уроша Блажића у "Блиц дан" говоре о данашњем суђењу помахниталом убици. У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење… »
Драматичне сцене на суђењу Урошу Блажићу: У "Блиц дану" разговарамо са породицама жртава маскара у Малом Орашју и Дубони…
Блиц 14.11.2024
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 људи. За "Блиц ДАН" говоре родитељи страдалих и адвокат. Већ… »
"Убијена су ми два детета, молим вас да ми допустите..." Драма на суђењу Урошу Блажићу: Зорици Панић угашен микрофон, судија…
Блиц 14.11.2024
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење окривљеном Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши за масакр у селима Дубона и Мало Орашје. После данашњег суђења ће, уколико све буде како је недавно рекла поступајућа… »
Снимак оца Уроша Блажића са пиштољем: Приказан на суђењу, глумио каубоја, а за појасом му прави револвер
Мондо 14.11.2024
Појавио се снимак оца масовног убице како за појасом носи револвер. Радиша Блажић, отац масовног убице Уроша Блажића (21) који је убио деветоро у селима Дубона и Мало Орашје, док је њих 12 тешко ранио 4. маја прошле године… »
"Суђење приводимо крају, нису стигли битни доказе": Адвокати оштећених истакли да је на пиштољу Радишин ДНК
Телеграф 14.11.2024
Препоручујемо. Суђење Урошу Блажићу улази у завршну фазу. Осим што ће Блажић да одговори још неколико питања, требало би да буду изнесене завршне речи и тиме се заврши активна фаза поступка. Пуноноћници оштећених истакли су… »
„Сви су саучесници у овом убиству, да ли ће нас неко чути?“: Огласила се мајка којој је Урош Блажић побио двоје деце након што…
Нова 14.11.2024
: Зорица Панић, жена којој је Урош Блажић 4. маја 2023. године у селу Дубона код Младеновца убио сина Милана и ћерку Кристину, након изласка из суднице из које ју је судија Лидија Јовановски избацила, рекла је "да је имала да… »
Вештак Тамара Мандић: На једном пиштољу пронађен ДНК траг Блажићевог оца
Политика 14.11.2024
У Специјалном суду у Београду данас је у наставку суђења Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 људи, вештак је навела да је ДНК траг другооптуженог Радише… »
„Два детета су ми убијена, имам право да укажем на неправилности“: Бурно у судници, мајка убијене деце одбила да напусти суд…
Нова 14.11.2024
: Зорица Панић, мајка убијеног Милана и Кристине Панић позвана је за судску говорницу током суђења Урошу Блажићу, оптуженом за масакр у селима код Младеновца, како би допунила свој исказ. Међутим, дошло је до сукоба између… »
Наставак суђења Урошу Блажићу за масовно убиство; Вештак: На једном пиштољу пронађен ДНК Блажићевог оца
РТВ 14.11.2024
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас је у наставку суђења Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 људи, вештак Тамара Мандић је навела да је ДНК траг… »
Суђење Урошу Блажићу: Војни сведоци негирају везу са породицом Блажић, приказане фотографије с оружјем
Данас 14.11.2024
На суђењу Уроша Блажићу, оптуженом за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона, данас су сведочили возачи војних камиона који су виђени у селу Дубона дан након масакра који се догодио 4. маја и испричали да су ишли за… »
Суђење Блажићу: Судија искључила микрофон мајци жртава, вештак изнео да је на пиштољу нађен ДНК траг Блажићевог оца…
НИН 14.11.2024
Урош Блажић доведен је у Специјални суд у Београду где је данас настављено суђење за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона. Поред Уроша Блажића доведен је и његов отац Радиша Блажић под полицијском пратњом. Они се… »
Завршне речи на суђењу Урошу Блажићу 25. новембра, судско веће одбило све предлоге за нова саслушања
Н1 Инфо 14.11.2024
Судско веће на суђењу Урошу Блажићу за масовна убиства у селима Мало Орашје и Дубона одбило је данас скоро све предлоге за извођење нових доказа, а наредно рочиште биће одржано 25. новембра, за када је планирано изношење… »
Завршне речи на суђењу Урошу Блажићу 25. новембра
Радио 021 14.11.2024
Судско веће на суђењу Урошу Блажићу за масовна убиства у селима Мало Орашје и Дубона одбило је данас скоро све предлоге за извођење нових доказа, а наредно рочиште биће 25. новембра, за када је пла. За тада је планирано… »
Заказан крај суђења масовном убици! Изведени сви докази против Уроша Блажића, за крај месеца заказане завршне речи!
Блиц 14.11.2024
Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима код Младеновца завршено је данас, а судија је за 25. новембар заказала завршне речи у поступку. Крај суђења Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши Блажићу за масакр код Младеновца… »
Завршница суђења за масакр у Дубони и Малом Орашју заказана за 25. новембар
Еуроневс 14.11.2024
Суђење Урошу Блажићу, осумњиченом да је убио деветоро и ранио дванаесторо људи у Малом Орашју и Дубони и његовом оцу Радиши Блажићу завршено је за данас у згради Специјалног суда у Београду. За 25. новембар је заказана… »
Драма у судници: Мајка прекинута, бурно реаговала; "Ви то мени претите"; Масовни убица се извинио ФОТО/ВИДЕО
Б92 14.11.2024
У Специјалном суду у Београду за данас је завршено суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона. Наредно рочиште заказано је за 25. новембар и тада ће бити изнете завршне речи. Оптужени за масовно… »
"Судија је безобразна, она на нас гледа као да смо ми убице, а не блажићи" Жена која је у масакру изгубила сина и ћерку…
Курир 14.11.2024
Зорица Панић, жена којој је Урош Блажић 4. маја 2023. године у селу Дубона код Младеновца убио сина Милана и ћерку Кристину, након изласка из суднице из које ју је судија Лидија Јовановски избацила, рекла је "да је имала да каже… »
"Убијено ми је двоје деце, молим вас...": Драма на суђењу Блажићу, судија није дао мајци жртава да говори
Мондо 14.11.2024
Зорици Панић, којој је двоје деце страдало у масакру код Младеновца, судија није дозволио да говори на суђењу окривљеном убици Урошу Блажићу. У Специјалном суду у Београду завршено је суђење окривљеном Урошу Блажићу и… »
Крај суђења урошу блажићу 25. Новембра Мајку убијених Панића извели из суднице: Па мени су убијена два детета, како немам…
Курир 14.11.2024
Од најновијег Хронолошки Адвокат Синиша Машовић бранилац ожалошћених породица рекао је након суђења шта се дешавало на данашњем рочишту. - Данас је одржан главни претерес веома важан. Саслушани су вештаци, посебно је било важно… »
„Масакр је почео рафалном паљбом, пуцао је у више праваца“: Вештаци сведоче на суђењу Урошу Блажићу за масовну пуцњаву код…
Нова 14.11.2024
: У Специјалном суду у Београду данас се наставља суђење Урошу Блажићу из Дубоне код Младеновца, који се терети да је 4. маја прошле године убио девет особа, док је њих 12 тешко ранио. Тужилац Оливера Милојевић рекла је да су… »
„Не знам зашто смо добили наређење да прођемо кроз Дубону“: Сведоче војници виђени у камионима након масакра код Младеновца…
Нова 14.11.2024
: У Специјалном суду у Београду настављено је суђење Урошу Блажићу, масовном убици из Дубоне код Младеновца и његовом оцу Радиши Блажићу. Након сведочења вештака, за судску говорницу изашао је возач војног камиона Далибор… »
Вештак открио застрашујуће детаље масакра код Младеновца: Урош Блажић убијао рафалима, мењао оквире и оружје
Мондо 14.11.2024
Детаљи са суђења Урошу Блажићу. У Специјалном суду у Београду данас се наставља суђење окривљеном Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши за масакр у селима Дубона и Мало Орашје. За данас је планирало да се саслушају вештаци… »
Вештаци данас говоре о масовном убици Урошу Блажићу! Наставља се суђење за злочин у Дубони и Малом Орашју, окривљени…
Курир 14.11.2024
У Специјалном суду у Београду за данас је заказан наставак суђења окривљеном Урошу Блажићу (21) из Дубоне код Младеновца, који се терети да је у мају прошле године без икаквог разлога убио девет људи, док је њих 12 тешко… »
Драма на суђењу Блажићу: Судија угасила микрофон мајци убијених Милана и Кристине, неће да изађе из суднице
Телеграф 14.11.2024
Препоручујемо. Зорица Панић, мајка убијених Милана и Кристине, позвана је за судску говорницу како би допунила свој исказ. Међутим, дошло је до сукоба између судије и ње. - Два детета су ми убијена, имам право да изнесем своја… »
Урош Блажић доведен у Специјални суд, данас сведоче вештаци
Н1 Инфо 14.11.2024
Урош Блажић доведен је у Специјални суд у Београду где би данас требало да му се настави суђење за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона. Поред Уроша Блажића доведен је и његов отац Радиша Блажић под полицијском… »
Ово су људи којима је Урош Блажић убио најрођеније: Данас ће у Специјалном суду гледати монструма
Телеграф 14.11.2024
Препоручујемо. Породице убијених и рањених у Дубони у Малом Орашју и данас присуствују суђењу Урошу Блажићу, који је починио масовно убиство у селима Дубона и Мало Орашје, и његовом оцу Радиши Блажићу. Иако већина њихима и… »
Урош Блажић доведен у Спцијални суд
ИндексОнлине 14.11.2024
БЕОГРАД – Урош Блажић доведен је у Специјални суд у Београду где би данас требало да му се настави суђење за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона. Поред Уроша Блажића доведен је и његов отац Радиша Блажић под… »
Наставља се суђење Урошу Блажићу: Данас о њему говоре вештаци, на прошлом рочишту "дивљао"
Мондо 14.11.2024
Вештаци ће говорити на суђењу Урошу Блажићу. У Специјалном суду у Београду за данас је заказан наставак суђења окривљеном Урошу Блажићу (21) из Дубоне код Младеновца, који се терети да је у мају прошле године без икаквог… »
Марица под јаком полицијском пратњом пројурила Устаничком: Урош Блажић довезен у Специјални суд
Телеграф 14.11.2024
Препоручујемо. Суђење Урошу Блажићу, окривљеном за масовно убиство у селима Дубона и Мало Орашје наставља се данас у 10 сати у згради Специјалног суда у Београду. Блажић и његов отац Радиша Блажић, који је такође окривљени… »
Вести дана »
Новосадски средњошколци у среду бојкотују наставу у знак подршке Јаћимовићима и Дијани Хрки
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 28 повезаних
Турски војни теретни авион срушио се у Грузији са 20 војника и чланова посаде
Радио 021 пре 1 сатјош 35 повезаних
Јаћимовић не одустаје од штрајка глађу у Новом Саду: „Одавде нас не могу склонити“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 41 повезана
Вучић: Србија ће прихватити сваки захтев САД о статусу НИС-а
Нова економија пре 16 минутајош 48 повезаних
Обрадовић открио стање монекеа: Ево ко ће од повређених играти за Звезду против Монака...
Курир пре 21 минутајош 72 повезане