Povezane vesti
Vesli Klark ponosan na bombardovanje Srbije
Politika pre 8 dana
Penzionisani američki general Vesli Klark izrazio je uverenje da će izabrani predsednik SAD Donald Tramp doneti dobre odluke za Zapadni Balkan. Za Ej-Bi-Si njuz je rekao da bi Srbija trebalo da prizna takozvano Kosovo. Klark je posetio region kako bi se… »
Različiti pogledi iz SAD na bombardovanje Srbije: Dok je Klark ponosan, pojedinci iz Trampovog okruženja misle drugačije
Euronews pre 7 dana
Penzionisani general Oružanih snaga SAD Vesli Klark je u nedavnom intervjuu za ABC News Albania rekao da je ponosan na operaciju koju je vodio, tj. na bombardovanje SRJ, a pozvao je i Srbiju da prizna nezavisnost tzv. Kosova kako bi se postigao mir… »
Američki general šokirao: Ponosan na bombardovanje SRJ - Vučić se odmah oglasio
B92 pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da izjava Veslija Klarka da je ponosan što je bombardovao SRJ više govori o njemu nego o nama. "Vesli Klark je ponosan na to što je učinio, ljudi u Srbiji su ogorčeni na to što je učinio. I ne… »
Vučić ne vidi u čemu se ogleda ponos Veslija Klarka, Vjosa Osmani istakla Klarkov doprinos
Danas pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su ljudi u Srbiji ogorčeni na ono što je učinio američki general Vesli Klark koji je 1999. godine predvodio bombardovanje na tadašnju Jugoslaviju, nakon što je Klark rekao da je „ponosan na… »
"Ljudi u Srbiji su ogorčeni na ono na šta je Vesli Klark ponosan" Vučić iz Budimpešte: Za sve zemlje treba da važe ista…
Kurir pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su ljudi u Srbiji ogorčeni na ono što je učinio američki general Vesli Klark koji je 1999. godine predvodio bombardovanje na tadašnju Jugoslaviju, nakon što je Klark rekao da je "ponosan na tu… »
Sramna izjava veslija klarka! "ponosan sam na bombardovanje SRJ" Zloglasni NATO general opet udario na Srbiju, tvrdi da treba…
Kurir pre 8 dana
Penzionisani američki general Vesli Klark izrazio je uverenje da će izabrani predsednik SAD Donald Tramp doneti dobre odluke za Zapadni Balkan. On je za ABC njuz rekao i da Srbija treba da prizna Kosovo. Klark je rekao da je u regionu kako bi se uverio… »
"Ponosan sam na bombardovanje SRJ": General Klark: Tramp će doneti dobre odluke za Zapadni Balkan, Srbija treba da prizna…
Blic pre 8 dana
Penzionisani američki general Vesli Klark izrazio je uverenje da će izabrani predsednik SAD Donald Tramp doneti dobre odluke za Zapadni Balkan. On je za ABC njuz rekao i da Srbija treba da prizna Kosovo. Klark je rekao da je u regionu kako bi se uverio… »
Vesti dana »
Sneg napravio haos širom Srbije: Mećava pravi probleme u ovom delu Srbije, kolaps na auto-putu Miloš Veliki (Foto)
Mondo pre 40 minutajoš 27 povezanih
„Batinaši su me udarili u glavu i rebra, policija nije reagovala“: Ispovest studenta koji je pretučen na skupu ispred FDU
Nova pre 40 minutajoš 57 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
Politika pre 21 minutajoš 50 povezanih
Incident tokom blokade Takovske ulice kod zgrade RTS-a: Došlo i do tuče
N1 Info pre 5 satijoš 47 povezanih