Povezane vesti

ŽENA PRODALA SVE I NA BALKANU NAŠLA IMANJE ZA 26.000 €: Dve kuće, velike štale, pomoćne zgrade i prostrano dvorište…

ŽENA PRODALA SVE I NA BALKANU NAŠLA IMANJE ZA 26.000 €: Dve kuće, velike štale, pomoćne zgrade i prostrano dvorište…

Kurir pre 12 sati
Britanka Dona Hardi (43) s porodicom se pre nekoliko meseci preselila iz Engleske u veliku porodičnu kuću na severu Bugarske. Novi dom, koji se sastoji od jedne velike i jedne manje kuće, velike štale, nekoliko pomoćnih zgrada i hektara zemlje… »
„Prodala sam sve i na Balkanu kupila imanje za 26.000 evra. Najbolja odluka u životu, pogledajte kako izgleda“

„Prodala sam sve i na Balkanu kupila imanje za 26.000 evra. Najbolja odluka u životu, pogledajte kako izgleda“

Nova pre 14 sati
: Britanka Dona Hardi (43) preselila se sa porodicom pre nekoliko meseci iz Skantorpa u Engleskoj u veliku porodičnu kuću na severu Bugarske, piše Daily Mail. Njen novi dom čine jedna velika i jedna manja kuća, a na sve to poseduje i velike štale… »
"Prodala sam sve i na Balkanu pronašla imanje koje sam platila 26.000 evra. Pogledajte samo kako izgleda!"

"Prodala sam sve i na Balkanu pronašla imanje koje sam platila 26.000 evra. Pogledajte samo kako izgleda!"

Telegraf pre 16 sati
Britanka Dona Hardi (43) s porodicom se pre nekoliko meseci preselila iz Engleske u veliku porodičnu kuću na severu Bugarske. Novi dom, koji se sastoji od jedne velike i jedne manje kuće, velike štale, nekoliko pomoćnih zgrada i hektra zemlje… »

Vesti dana »