Povezane vesti
Sedam mrtvih kada je automobil-bomba eksplodirao u uporištu talibana u Pakistanu
N1 Info 14.11.2024
U eksploziji automobila bombe koja je slučajno eksplodirala u kući u kojoj je sedište pakistanskih talibana na severozapadu zemlje poginulo je najmanje dvoje dece i petoro militanata, saopštila je lokalna policija. Eksplozija se dogodila pre zore u… »
U eksploziji u kući, nekadašnjem uporištu pakistanskih talibana, stradalo dvoje dece
Euronews 14.11.2024
Najmanje dvoje dece stradalo je u snažnoj eksploziji koja se danas dogodila u kući koja je nekada bila uporište pakistanskih talibana, u mestu blizu granice sa Avganistanom, saopštila je policija. Policija istražuje šta je izazvalo eksploziju, a… »
Eksplozija u kući: Stradala deca
B92 14.11.2024
Najmanje dvoje dece stradalo je u snažnoj eksploziji koja se danas dogodila u kući koja je nekada bila uporište pakistanskih talibana, u mestu blizu granice sa Avganistanom, saopštila je policija. Policija istražuje šta je izazvalo eksploziju, a… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

U Srbiji danas oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima, temperatura do 19 stepeni
Vesti online pre 37 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane