Povezane vesti
"Dok je bio na samrti razmišljala sam kako da poslednji put imamo intimne odnose": Ono što je Milorad Pavić napisao u…
Blic 14.11.2024
Jedan od najvažnijih trenutaka u životu pisca Milorada Pavića svakako je bio onaj kada je upoznao svoju drugu suprugu Jasminu Mihajlović, kojoj je i u testamentu poverio njegova književna dela i nasleđe. Ljubav između Milorada Pavića i Jasmine… »
"Ležao je na samrti, a ja razmišljam kako da poslednji put vodimo ljubav": Pavićeva ljubavnica iznenadila priznanjem
Mondo 14.11.2024
Nekadašnja ljubavnica, a potom i supruga poznatog sprskog književnika otvorila je dušu o njihovom odnosu. Jedan od najvažnijih trenutaka u životu piscaMilorada Pavića bio je susret sa njegovom drugom suprugom, Jasminom Mihajlović, kojoj je, nakon… »
Vesti dana »

Poznato kada će Novak igrati odložen meč protiv Korde: Navijači će morati kasno na spavanje
Nova pre 46 minutajoš 18 povezanih

U Srbiji danas oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 28 minutajoš 15 povezanih