Povezane vesti
Nije pokazao šta ume u evroligi, a sada bi da reformiše takmičenje: Zatvorena liga je jedini funkcionalni model!
Hot sport pre 12 dana
Prvi pik na draftu iz 2006. nema dilemu! Evroliga je na velikoj prekretnici, deluje da se uskoro liga mora ili proširivati ili zatvarati, a povodom toga ima mišljenje i nekadašnji igrač Toronto Reptorsa, Andrea Barnjani. „Lično sam pobornik… »
Barnjani je za NBA model u Evropi: Pobornik sam zatvorene lige
Sport klub pre 12 dana
Mnogo je priče oko budućnosti Evrolige u proteklom periodu, a sve se više prašine diže oko dolaska NBA u Evropu, a sud o tome dao je i bivši košarkaš Toronto Reptorsa, Andrea Barnjani. Odavno je sport prestao da bude samo razonoda i rekreacija, a… »
Barnjani je za NBA model u Evropi: Pobornik sam zatvorene lige
Sport klub pre 12 dana
Mnogo je priče oko budućnosti Evrolige u proteklom periodu, a sve se više prašine diže oko dolaska NBA u Evropu, a sud o tome dao je i bivši košarkaš Toronto Reptorsa, Andrea Barnjani. Odavno je sport prestao da bude samo razonoda i rekreacija, a… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 2 satajoš 84 povezane
NOVOSADSKA OPOZICIJA: Vlast u Novom Sadu je i zvanično deo narko mafije
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 83 povezane
Sebastijan Henes: Zvezdin tim ima kvalitet da drži loptu, njihova publika je sjajna
Politika pre 1 satjoš 39 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael prihvatio prekid vatre sa Hezbolahom; IDF nastavlja sa napadima na Gazu – poginulo 11 civila
RTV pre 18 minutajoš 35 povezanih
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 3 satajoš 35 povezanih