Povezane vesti

Katarina Pijetlović: Đoković je izuzetno inteligentan čovek koji se bori za tenisere

Katarina Pijetlović: Đoković je izuzetno inteligentan čovek koji se bori za tenisere

Vesti online pre 10 sati
Stručnjak za sportsko pravo Katarina Pijetlović ocenila je da je teniser Novak Đoković izuzetno inteligentan čovek koji je želeo da se izbori za prava drugih tenisera tako što je osnovao Udruženje profesionalnih tenisera (PTPA) zajedno sa Vašekom… »

Sportski žurnal pre 10 sati
Ona je za Tanjug rekla da je Novak na sastancima Savetodavnog odbora bio smiren čak i u situacijama kada je atmosfera usled sučeljavanja argumenata ponekad bila i uzavrela. Stručnjak za sportsko pravo Katarina Pijetlović ocenila je da je teniser Novak… »
"Novak Đoković je izuzetno inteligentan čovek"

"Novak Đoković je izuzetno inteligentan čovek"

B92 pre 12 sati
Dr Katarina Pijetlović je jedan od najeminentnijih svetskih sručnjaka za sportsko pravo, bila je deo tima koji je učestvovao u formiranju Udruženja profesionalnih tenisera (PTPA), koji su osnovali Novak Đoković i Vašek Pospišil. Rođena je u… »
Zbog ovoga je nastala ptpa organizacija! Oglasila se žena od poverenja Novaka Đokovića i raskrinkala teniski svet

Zbog ovoga je nastala ptpa organizacija! Oglasila se žena od poverenja Novaka Đokovića i raskrinkala teniski svet

Večernje novosti pre 13 sati
- Novak Đoković je izuzetno inteligentan čovek. To nisam mogla da ne primetim kada sam mu objašnjavala neke izrazito stručne, pravne stvari. Postavljao mi je prava pitanja, što znači da ne samo da me je pažljivo slušao, nego je i u potpunosti… »
"Federer i Nadal nisu podržali Đokovića": Katarina otkrila nove detalje, zato je Novak najveći ikada!

"Federer i Nadal nisu podržali Đokovića": Katarina otkrila nove detalje, zato je Novak najveći ikada!

Mondo pre 13 sati
Novak Đoković upustio se u borbu za prava tenisera, a Rodžer, Rafa i Endi "nisu hteli da talasaju" prepričava Katarina Pijetlović. " Novak Đoković je izuzetno inteligentan čovek. To nisam mogla da ne primetim kada sam mu objašnjavala neke… »
„Novak Đoković je izuzetno inteligentan čovek“

„Novak Đoković je izuzetno inteligentan čovek“

Sport klub pre 14 sati
Katarina Pijetlović, jedan od najeminentnijih stručnjaka za sportsko pravo, bila je u proteklih nekoliko dana gost Beograda. Srpska javnost je upoznala pre nekoliko godina kada je bila deo tima koji je učestvovao u formiranju Udruženja profesionalnih… »

Vesti dana »