Povezane vesti
Pola estrade mu se klanja, a život mu je pun bola: Naš pevač izgubio je brata, a čak i iza njegovog nadimka stoji tužna…
Nova pre 2 sata
: Dejana Nedića Tejovca uveliko zovu naslednikom Šabana Šaulića, a popularni pevač iza sebe ima pravu filmsku životnu priču. Pevač Dejan Nedić Tejovac sinoć je u prepunom restoranu Topčiderac na gala promociji predstavio svoj prvi album… »
Ćana otkriva: Moja životna priča je kao film – od trnja do uspeha!
Svet plus pre 13 sati
Poznata pevačica Stanojka Mitrović Ćana sinoć je svojim prisustvom ulepšala prestonički događaj, gde je otkrila svoje mišljenje o ekranizaciji svog životnog i profesionalnog puta, smatrajući da bi takav projekat bio pravi pogodak. Ćana je tom… »
Ćana hoće da je glumi sloboda mićalović! Folk legenda želi da se film snimi o njenom životu: "Od trnja do uspeha..."
Kurir pre 14 sati
Dejan Nedić Tejovac je u prepunom restoranu Topčiderac na gala promociji predstavio svoj prvi album simboličnog naziva Moja Srbija, iza koga je stala producentska kuća AS Studioton virtouza Aleksandra Sofronijevića. Folkerka Stanojka Mitrović Ćana… »
Pravi naslednik Tozovca, Šabana i Kvake: Dejan Tejovac predstavio prvi album, sam napisao sve pesme
Vesti online pre 15 sati
U istoriji naše narodne muzike, zlatnim slovima upisana su imena najvećih umetnika koji su, osim jedinstvenog glasa i velikog talenta imali još nešto što ih je izdvajalo, a to je da su sami napisali pesme koje su izvodili. Ovom spisku velikana na… »
Folk pevačica hoće da je Sloboda Mićalović glumi u filmu: Otkrila zašto je odabrala nju, a evo šta kaže o nazivu filma…
Blic pre 17 sati
Folkerka Stanojka Mitrović Ćana pojavila se sinoć na jednom prestoničkom događaju i pred našim kamerama iznela niz detalja. - Za 50. rođendan sam dobila na poklon dokumentarni film od jedne prijateljice. To je bilo veliko iznenađenje - rekla je… »
Vesti dana »
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana