Povezane vesti
"Dve petice - jedna od života, druga od ljubavi" Pogledajte kako su Pančevci proslavili jedan veliki rođendan
Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. To što pesma "Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu" dočarava činjenično stanje o migracijama stanovništva sa ovih prostora prethodnih decenija, grupu Pančevaca ne sprečava da se, kad im se duša kvalitetnog druženja… »
"Zbog ovoga sam iz Amerike došla u Srbiju": Ovakav skup niko u Pančevu ne pamti: Cela generacija se okupila i priredila…
Blic pre 11 sati
Pre pet godina Pančevci rođeni 1969. godine organizovali su zajednički 50. rođendan za svoju generaciju i bilo im je toliko lepo da su odlučili da zajedno proslave i 55. rođendan. Na 55. rođendan generacije došlo je više od 300 ljudi, koji su… »
"Došla sam iz Amerike samo zbog ovoga!" Generacija 1969. proslavila 55. rođendan zajedno u Pančevu
Kurir pre 21 sat
Pre pet godina Pančevci rođeni 1969. godine organizovali su zajednički 50. rođendan za svoju generaciju i bilo im je toliko lepo da su odlučili da zajedno proslave i 55. rođendan. Na 55. rođendan generacije došlo je više od 300 ljudi, koji su… »
Vesti dana »
Rhmz se oglasio novim upozorenjem - stižu nam olujni udari! Tokom noći očekuje nas ovaj fenomen, a onda i zahlađenje i kiša
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih
Trojica sa minus indeksom, da li pamtite lošiju partiju za Zvezdu?!
Sportske.net pre 19 minutajoš 31 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTV pre 4 satijoš 26 povezanih
Teška saobraćajna nesreća kod Vršca: Poginuli vozač i dvogodišnje dete
Danas pre 1 satjoš 21 povezana