Povezane vesti
"Dve petice - jedna od života, druga od ljubavi" Pogledajte kako su Pančevci proslavili jedan veliki rođendan
Telegraf 14.11.2024
Preporučujemo. To što pesma "Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu" dočarava činjenično stanje o migracijama stanovništva sa ovih prostora prethodnih decenija, grupu Pančevaca ne sprečava da se, kad im se duša kvalitetnog druženja… »
"Zbog ovoga sam iz Amerike došla u Srbiju": Ovakav skup niko u Pančevu ne pamti: Cela generacija se okupila i priredila…
Blic 14.11.2024
Pre pet godina Pančevci rođeni 1969. godine organizovali su zajednički 50. rođendan za svoju generaciju i bilo im je toliko lepo da su odlučili da zajedno proslave i 55. rođendan. Na 55. rođendan generacije došlo je više od 300 ljudi, koji su… »
"Došla sam iz Amerike samo zbog ovoga!" Generacija 1969. proslavila 55. rođendan zajedno u Pančevu
Kurir 14.11.2024
Pre pet godina Pančevci rođeni 1969. godine organizovali su zajednički 50. rođendan za svoju generaciju i bilo im je toliko lepo da su odlučili da zajedno proslave i 55. rođendan. Na 55. rođendan generacije došlo je više od 300 ljudi, koji su… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Protest na Slaviji najveći ikad održan u Srbiji, koliko ljudi je bilo na skupu u Nišu?
Danas pre 4 satijoš 23 povezane
EKSKLUZIVNO Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu: Za sve je kriv zakon gravitacije…
Forbes pre 42 minutajoš 2 povezane
Potop počeo u nekoliko delova Srbije, a ovde već veje! Evo gde će pasti skoro metar snega: Stižu nam led i mraz, zabeleće se i Beograd, a RHMZ izdao najnovije upozorenje
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
NBS usvojila propise za sprovođenje državnog programa stambenih kredita za mlade
Nova ekonomija pre 1 satjoš 22 povezane