Povezane vesti
Izložba „Oto Bihalji-Merin: Morao sam biti prisutan“ u Galeriji-legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića
Telegraf 14.11.2024
Preporučujemo. Izložba „Oto Bihalji-Merin: Morao sam biti prisutan“ biće otvorena 22. novembra u 18 sati u Galeriji-legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića, Muzeja savremene umetnosti u Beogradu. Kustosi izložbe su Senka Latinović (Muzej naivne i… »
Izložba „Oto Bihalji-Merin: Morao sam biti prisutan“ u Galeriji-legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića
Nedeljnik 14.11.2024
Izložba „Oto Bihalji-Merin: Morao sam biti prisutan“ biće otvorena 22. novembra u 18 sati u Galeriji-legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića, Muzeja savremene umetnosti u Beogradu. Kustosi izložbe su Senka Latinović (Muzej naivne i marginalne… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Netačni navodi da opstruišemo postupak “nadstrešnica"
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih

Pažnja! Sutra velika akcija policije na srpskim putevima, a posebna pažnja se obraća na ove 2 stvari! Zbog ovoga je već uhapšeno više od 100 vozača!
Kurir pre 41 minutajoš 17 povezanih

Vlada postavila Dragoslava Bokana za predsednika Upravnog odbora Narodnog pozorišta u Beogradu
Blic pre 16 minutajoš 7 povezanih

Evroliga: Za vreme novembarskih FIBA prozora utakmice se igraju u utorak i sredu
Sportski žurnal pre 40 minutajoš 31 povezana