Povezane vesti

Marija i Mario Šerifović danas slave! Čestitke se nižu, povod ne može biti lepši

Marija i Mario Šerifović danas slave! Čestitke se nižu, povod ne može biti lepši

Story pre 1 dan
Marija i Mario Šerifović danas imaju poseban povod za slavlje. Naime, ponosna mama malog Marija danas puni 40 godina. Tim povodom, Marija je objavila fotografije sa svojim sinom uz dirljivu poruku: - Četrdeset godina… Putovanje ispunjeno izazovima i… »
Marija Šerifović objavila fotografije sa sinom! Pevačica ima poseban povod, sve raznežila emotivnim rečima (foto)

Marija Šerifović objavila fotografije sa sinom! Pevačica ima poseban povod, sve raznežila emotivnim rečima (foto)

Kurir pre 8 sati
Pop zvezda Marija Šerifović obradovala je svoje pratioce na društvenoj mreži "Instagram" objavom koja je rastopila i ona najtvrđa srca. Ona je čestitala samoj sebi 40. rođendan, a čitava objava bila je fokusiran na njenom sinu koji je oplemenio… »
Poseban dan za Mariju i Maria, ovako slave: Pevačica objavila nikad emotivnije fotografije (FOTO)

Poseban dan za Mariju i Maria, ovako slave: Pevačica objavila nikad emotivnije fotografije (FOTO)

Svet & Skandal pre 9 sati
Marija Šerifović 40. rođendan proslavlja u društvu sina Marija Šerifović 40. rođendan rešila je da proslavi u najlepšem društvu, u društvu svog sina Marija, čiji rođendan se takođe bliži. Antonio Ahel/ATAImages Pevačica je na Instagramu… »
MALI MOJ UČITELJ – Emotivna poruka Marije Šerifović na 40. rođendan! (FOTO)

MALI MOJ UČITELJ – Emotivna poruka Marije Šerifović na 40. rođendan! (FOTO)

Svet plus pre 10 sati
Marija Šerifović je pre godinu dana postala majka zahvaljujući surogat majci u Americi, kada je na svet došao njen sin Mario. Pevačica često deli svoje srećne trenutke i ponos koji oseća otkako je njen život obogatio mali Mario. Danas, na svoj… »
(Foto) "život mi je dao najveći poklon": Marija Šerifović objavila sliku sa sinom, pa mnoge raznežila rečima: Slavlje u…

(Foto) "život mi je dao najveći poklon": Marija Šerifović objavila sliku sa sinom, pa mnoge raznežila rečima: Slavlje u…

Blic pre 11 sati
Pop pevačica Marija Šerifović danas proslavlja 40. rođendan, a prethodnih godinu dana su joj se desile razne promene u životu. Marija se povodom rođendana danas odmah oglasila na društvenim mrežama, a pored dirljive objave, okačila je i… »

Vesti dana »