Povezane vesti

"Zašto se moje ime spominje?" Prvo oglašavanje Saške Đoković nakon tvrdnji da je fizički napala stjuardesu na letu

"Zašto se moje ime spominje?" Prvo oglašavanje Saške Đoković nakon tvrdnji da je fizički napala stjuardesu na letu

Kurir pre 5 sati
U domaći medijima je izašla vest da je Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića je navodno napravila skandal u avionu pri sletanju u Pariz, kada je izvređala stjuardesu. Kako pišu portali, Saški navodno nije bilo dozvoljeno da koristi toalet jer… »
Saška Djoković reagovala na navode o incidentu u avionu!

Saška Djoković reagovala na navode o incidentu u avionu!

Svet plus pre 6 sati
Vest o navodnom incidentu u avionu za Pariz, u kojem je spomenuta mlada dizajnerka Saška Đoković, obišla je domaće medije. Đokovićeva je iznenađena zbog uključivanja njenog imena i demantovala je sve optužbe, naglašavajući da takve priče nisu… »
"Nemam potrebu da sebe opravdavam": Prvo oglašavanje Saške Đoković nakon priče da je izvređala stjuardesu

"Nemam potrebu da sebe opravdavam": Prvo oglašavanje Saške Đoković nakon priče da je izvređala stjuardesu

Mondo pre 7 sati
Saška Veselinov komentarisala je navode medija da je bila nepristojna prema stjuardesi. U domaćim medijima pojavila se vest o snajki Novaka Đokovića, koja je, kako se navodi, bila nepristojna i bahata prema stjuardesi na letu. Kako tvrdi izvor za… »
"Zašto se moje ime: Spominje?" Saška Đoković o skandalu u avionu, vređanju i guranju stjuardese: Oglasila se

"Zašto se moje ime: Spominje?" Saška Đoković o skandalu u avionu, vređanju i guranju stjuardese: Oglasila se

Blic pre 7 sati
U domaći medijima je izašla vest da je Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića je navodno napravila skandal u avionu pri sletanju u Pariz, kada je izvređala stjuardesu. Saška Đoković sada se oglasila za domaće medije ovim povodom. - Iskreno… »
"Rekla joj da je ružna, a onda je gurnula": Đokovići napravili skandal u avionu, putnici ostali u potpunom šoku

"Rekla joj da je ružna, a onda je gurnula": Đokovići napravili skandal u avionu, putnici ostali u potpunom šoku

Mondo pre 10 sati
Saška Đoković navodno je napravila skandal u avionu kada se posvađala sa stjuardesom. Porodica Đoković polako se okuplja u Beogradu kako bi obavili poslednje pripreme pred krsnu slavu Aranđelovdan. Ipak, duh lepih emocija sada je prekinula vest da… »
Đokovićeva supruga napravila haos u avionu; Izvređala i gurnula stjuardesu: "Ružna si"

Đokovićeva supruga napravila haos u avionu; Izvređala i gurnula stjuardesu: "Ružna si"

B92 pre 10 sati
Supruga Đorđa Đokovića, Saška Đoković, glavni je akter incidenta koji se desio jutros u avionu za Pariz. Kako navodi izvor za "Alo" koji se zatekao na licu mesta u avionu, Saški nije bilo dopušteno da ode do toaleta, budući da je u tom trenutku… »
Skandal u avionu: Saška Đoković izvređala i gurnula stjuardesu: "Ružna si, ne znam ko te je zaposlio!"

Skandal u avionu: Saška Đoković izvređala i gurnula stjuardesu: "Ružna si, ne znam ko te je zaposlio!"

Blic pre 11 sati
Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića je napravila skandal u avionu pri sletanju u Pariz, kada je izvređala stjuardesu. Naime, kako tvrdi izvor za Alo! koji se zatekao na licu mesta u avionu, Saški nije bilo dopušteno da ode do toaleta, budući… »
Saška Đoković fizički napala stjuardesu! Govorila joj da je ružna, a onda je i gurala, putnici prestravljeni ostali u…

Saška Đoković fizički napala stjuardesu! Govorila joj da je ružna, a onda je i gurala, putnici prestravljeni ostali u…

Kurir pre 11 sati
Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića je napravila skandal u avionu pri sletanju u Pariz, kada je izvređala stjuardesu. Naime, kako tvrdi izvor za medije koji se zatekao na licu mesta u avionu, Saški nije bilo dopušteno da ode do toaleta… »

Vesti dana »