Povezane vesti
„Jedini sam koji imam pozitivan skor“: Vučić o padu rejtinga
Danas pre 8 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, posle sastanka sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom u Budimpešti, komentarisao je istraživanje Demostata o rejtiznima, dok su ranije pojedini sagovornici Danasa istakli i da vanredni izbori nisu isključeni… »
Vučić: I dalje samo ja imam pozitivan skor, dok u opoziciju ima poverenje šest odsto građana
NIN pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da prema najnovijim istraživanjima i to onim koje, kako je naveo, rade opozicione agencije i dalje samo on ima pozitivan skor, navodeći da prema istraživanju Demostata ima podršku 49 odsto građana, dok… »
Vučić o istraživanjima javnog mnjenja: I dalje sam jedini koji ima pozitivan skor
Euronews pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da i prema najnovijim istraživanjima i to onim koje rade opozicione agencije i dalje samo on ima pozitivan skor i preneo da prema istraživanju Demostata on ima podršku građana 47 ili 49 odsto, dok… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 1 satjoš 2 povezane