Povezane vesti
„Jedini sam koji imam pozitivan skor“: Vučić o padu rejtinga
Danas 14.11.2024
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, posle sastanka sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom u Budimpešti, komentarisao je istraživanje Demostata o rejtiznima, dok su ranije pojedini sagovornici Danasa istakli i da vanredni izbori nisu isključeni… »
Vučić: I dalje samo ja imam pozitivan skor, dok u opoziciju ima poverenje šest odsto građana
NIN 14.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da prema najnovijim istraživanjima i to onim koje, kako je naveo, rade opozicione agencije i dalje samo on ima pozitivan skor, navodeći da prema istraživanju Demostata ima podršku 49 odsto građana, dok… »
Vučić o istraživanjima javnog mnjenja: I dalje sam jedini koji ima pozitivan skor
Euronews 14.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da i prema najnovijim istraživanjima i to onim koje rade opozicione agencije i dalje samo on ima pozitivan skor i preneo da prema istraživanju Demostata on ima podršku građana 47 ili 49 odsto, dok… »
Vesti dana »
"Ni napred ni nazad" ukratko je opis kolapsa u vrlo prometnoj ulici Beograda: Ako ne morate ovuda, ne krećite
Telegraf pre 1 satjoš 105 povezanih
I danas akcija Zastani Srbijo, nastavljene studentske blokade uz sve više srednjoškolaca
Beta pre 4 satijoš 43 povezane
Civilni sektor podneo krivičnu prijavu protiv N.N. lica u BIA i policiji zbog špijuniranja aktivista i novinara
N1 Info pre 5 satijoš 10 povezanih
Radnici SP Lasta AD obustavili štrajk – dogovor postignut uz podršku države
Insajder pre 51 minutajoš 40 povezanih