Povezane vesti
FBI upao u stan direktora Polimarketa, sajta za izborno klađenje
Glas Amerike 14.11.2024
NJUJORK — Federalni agenti izvršili su raciju u centru Njujorka u kući generalnog direktora Polimarketa Šejna Koplana, zaplenivši njegov telefon i elektroniku, potvrdila je kompanija. Racija u Koplanovom stanu u kvartu Soho usledila je posle… »
Fbi priveo vlasnika kladionice koja je predvidela pobedu Trampa: "Sveti nam se odlazeća administracija"
Kurir 14.11.2024
Agenti američkog FBI-ja upali su juče u stan izvršnog direktora Polimarketa Šejna Koplana (26) u središtu Njujorka, zaplenivši mu telefon i druge elektronske uređaje, potvrdila je ta kompanija. Jutarnja racija u Koplanovom stanu u Njujorku usledila… »
FBI istražuje izvršnog direktora Polymarketa
SEEbiz 14.11.2024
NEW YORK - Savezni agenti za provođenje zakona pretresli su u srijedu dom izvršnog direktora Polymarketa Shaynea Coplana u središtu New Yorka, zaplijenivši mu telefon i elektroniku, potvrdila je tvrtka. Ranojutarnja racija u Coplanovom stanu u SoHou… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti blokirali 270 vozila GSP-a, skupovi građana širom Srbije: Vlast se preko plata sveti profesorima
Nova pre 9 minutajoš 54 povezane

Aerodrom Hitrou zatvoren – više od 1.000 letova otkazano nakon što je veliki požar izazvao nestanak struje
Biznis.rs pre 8 minutajoš 30 povezanih

Dejan Davidovac – zvezdin univerzalac: „Nismo ni svesni, zato smo mirni – Ne treba previše slaviti!“
Hot sport pre 1 satjoš 21 povezana

Mimović zadovoljan nakon debija: „Ja sam imao preveliku želju!“
Hot sport pre 3 satajoš 18 povezanih