Povezane vesti

"Plakala i kumila lekare da ne umre od raka!" Lepoj Breni saopštili groznu dijagnozu, odmah su je tada operisali, a ovoga se…

"Plakala i kumila lekare da ne umre od raka!" Lepoj Breni saopštili groznu dijagnozu, odmah su je tada operisali, a ovoga se…

Kurir pre 6 sati
Lepa Brena suočila se sa velikim zdravstvenim problemom 2010. godine, o čemu dugo nije imala snage da priča. Prvobitna dijagnoza bila je cista na jajniku, međutim, ono što je iz toga moglo da se izrodi paralisalo je pevačicu koja tvrdi da dva dana… »
Mislila da ima cistu na jajniku, a onda je stigla strašna dijagnoza: Lepa Brena prvi put o raku, nije mogla da se smiri

Mislila da ima cistu na jajniku, a onda je stigla strašna dijagnoza: Lepa Brena prvi put o raku, nije mogla da se smiri

Mondo pre 8 sati
Lepa Brena prisetila se trenutka kada je hitno završila na operacionom stolu. Pevačica Lepa Brena uveliko se priprema za veliki novogodišnji nastup, povodom kojeg je održala konferenciju za medije i govorila i o privatnim temama, dok malo ko zna da se… »
„Tumor marker mi je bio povećan i hitno sam otišla na operaciju“: Lepa Brena je otvoreno govorila o zdravstvenom problemu…

„Tumor marker mi je bio povećan i hitno sam otišla na operaciju“: Lepa Brena je otvoreno govorila o zdravstvenom problemu…

Nova pre 8 sati
: Pevačica Lepa Brena ne voli mnogo da priča o privatnom životu, ali je jednom prilikom priznala sa kakvim zdravstvenim problemom se suočila. Lepa Brena se 2010. godine suočila sa dijagnozom zbog koje je morala na operaciju. „Imala sam ozbiljnu… »
"Tumor marker mi je bio povećan, hitno sam operisana": Lepa Brena prvi put o zdravstvenom problemu koji je imala: "Užasne…

"Tumor marker mi je bio povećan, hitno sam operisana": Lepa Brena prvi put o zdravstvenom problemu koji je imala: "Užasne…

Blic pre 9 sati
Lepa Brena, popularna srpska zvezda, svojevremeno je 2010. godine imala zdravstveni problem, o kojem je dugo ćutala. Lepoj Breni prvo je dijagnostikovana cista na jajniku, međutim, situacija se iskomplikovala, pa je bila potrebna hitna operacija. -… »

Vesti dana »