Повезане вести

"Неподношљиво ми је.." Ово је болна садржина опроштајног писма младића који се избо 10 пута! Након крвавог чина у Новом…

"Неподношљиво ми је.." Ово је болна садржина опроштајног писма младића који се избо 10 пута! Након крвавог чина у Новом…

Курир 15.11.2024
Младић И.С. (23) из Новог Пазара покушао је синоћ да изврши самоубиство, избовши се ножем десет пута у пределу грудног коша стомака, а у кући је пронађено и опроштајно писмо. Како наводи изор Информера, у опроштајном писму које… »
Оставио опроштајно писмо, па се сам избо 10 пута: Обрт у случају убадања младића у Новом Пазару

Оставио опроштајно писмо, па се сам избо 10 пута: Обрт у случају убадања младића у Новом Пазару

Телеграф 15.11.2024
Препоручујемо. У приградском насељу Трнава, надомак Новог Пазара, младић И.С. (23) синоћ је покушао да се убије тако што се више од 10 пута избо ножем. Иако су прве информације биле да га је избола блиска особа, полиција је… »
Невероватан обрт у случају убадања младића (23) у новом пазару! Оставио опроштајно писмо, па се сам избо 10 пута: Полиција…

Невероватан обрт у случају убадања младића (23) у новом пазару! Оставио опроштајно писмо, па се сам избо 10 пута: Полиција…

Курир 15.11.2024
У приградском насељу Трнава, надомак Новог Пазара, младић И.С. (23) синоћ је покушао да се убијетако што се више од 10 пута избо ножем. Иако су прве информације биле да га је избола блиска особа, полиција је пронашла опроштајно… »
Ово је кућа где је избоден младић (23): Познато и његово тренутно стање: Ужас код Новог Пазара (видео)

Ово је кућа где је избоден младић (23): Познато и његово тренутно стање: Ужас код Новог Пазара (видео)

Блиц 14.11.2024
У приградском насељу Трнава, надомак Новог Пазара, ноћас је дошло до стравичног инцидента. И.А. (23) задобио је више повреда нанесених хладним оружјем, а према досадашњим информацијама, напад је извршио неко близак њему. Након… »
Трагедија у Новом Пазару: Младић (23) ножем избоден у породичној кући, лекари се боре за његов живот, комшије у неверици

Трагедија у Новом Пазару: Младић (23) ножем избоден у породичној кући, лекари се боре за његов живот, комшије у неверици

Блиц 14.11.2024
У приградском насељу Трнава, недалеко од центра Новог Пазара, ноћас се догодио шокантан инцидент који је потресао локалну заједницу. Према првим информацијама, младић идентификован као И.А. (23) задобио је више повреда нанесених… »

Вести дана »