Povezane vesti
Moguće pomilovanje: Odloženo suđenje optuženom Vilijamu Poupu za napad na Kapitol
Blic 15.11.2024
Američki sudija danas je odložio za naredni mjesec suđenje Vilijamu Poupu, optuženom za nerede u američkom Kapitolu 2021. godine, navodeći da postoji "stvarna mogućnost" da ga novoizabrani predsjednik Donald Tramp pomiluje nakon što preuzme dužnost… »
Odloženo suđenje optuženom za napad na Kapitol zbog mogućeg pomilovanja od Trampa
Telegraf 15.11.2024
SAD:Odloženo suđenje optuženom za napad na Kapitol zbog mogućeg pomilovanja od Trampa. Američki sudija danas je odložio suđenje Vilijamu Poupu, optuženom za nerede u američkom Kapitolu 2021, za naredni mesec, rekavši da postoji "stvarna mogućnost" da ga… »
Odloženo suđenje optuženom za napad na Kapitol: Sudija naglasio da je "moguće pomilovanje od Donalda Trampa"
Blic 15.11.2024
Američki sudija danas je odložio suđenje Vilijamu Poupu, optuženom za nerede u američkom Kapitolu 2021, za naredni mesec, rekavši da postoji "stvarna mogućnost" da ga novoizabrani predsednik Donald Tramp pomiluje nakon što preuzme dužnost sledeće godine… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti u blokadi pozvali na novu šetnju 1. novembra, skupovi u Nišu i Kragujevcu zvaršeni bez incidenata(VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 58 povezanih

„Da li treba da se plašimo? Ne! Da li ćemo se povući! Nećemo! Oglasila se Sandra Božić: Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Duarte veruje u bodove u Portu: "Evropski mečevi donose iznenađenja"
Sportske.net pre 35 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 31 minutajoš 23 povezane