Povezane vesti
"Bila sam đak generacije, SAD sam mentalno obolela": Gde su danas i šta rade najbolji učenici iz odeljenja: "Završio sam etf…
Blic 15.11.2024
U svakom odeljenju bilo je one pametne i vredne dece, koja su imala uvek sve petice, trudila se i bila deca za primer. Međutim, neke od njih život je odveo na neku drugu stranu, a razlog tome može da bude baš "jak tempo" koji su pratili u školi, ili kako… »
"Bila sam đak generacije, sad sam mentalno obolela" Gde su danas i šta rade najbolji učenici iz razreda! Bolne ispovesti - "Ne…
Kurir 15.11.2024
U svakom odeljenju bilo je one pametne i vredne dece, koja su imala uvek sve petice, trudila se i bila deca za primer. Međutim, neke od njih život je odveo na neku drugu stranu, a razlog tome može da bude baš "jak tempo" koji su pratili u školi, ili kako… »
"Bila sam đak generacije, sad sam mentalno obolela": Gde su danas i šta rade najbolji učenici iz odeljenja?
Telegraf 15.11.2024
Preporučujemo. U svakom odeljenju bilo je one pametne i vredne dece, koja su imala uvek sve petice, trudila se i bila deca za primer. Međutim, neke od njih život je odveo na neku drugu stranu, a razlog tome može da bude baš "jak tempo" koji su pratili u… »
Vesti dana »

“Da je Tramp bio na čelu SAD 2014 – nikakav prevrat u Ukrajini ne bi bio moguć”
Vesti online pre 1 satjoš 24 povezane

Kako sada izgleda Zvezdin roster posle odlazaka Lazića i Mitrovića? Sad su stranci u većini
Sportske.net pre 1 satjoš 27 povezanih

AMSS: Putnici čekaju i do šest sati na Batrovcima, zadržavanja i na drugim graničnim prelazima
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih

Uskoro velike promene na računima za struju - Pomera se granica za ulazak u "crveno"
Kamatica pre 2 minutajoš 109 povezanih