Povezane vesti
"Bila sam đak generacije, SAD sam mentalno obolela": Gde su danas i šta rade najbolji učenici iz odeljenja: "Završio sam…
Blic 15.11.2024
U svakom odeljenju bilo je one pametne i vredne dece, koja su imala uvek sve petice, trudila se i bila deca za primer. Međutim, neke od njih život je odveo na neku drugu stranu, a razlog tome može da bude baš "jak tempo" koji su pratili u školi, ili… »
"Bila sam đak generacije, sad sam mentalno obolela" Gde su danas i šta rade najbolji učenici iz razreda! Bolne ispovesti -…
Kurir 15.11.2024
U svakom odeljenju bilo je one pametne i vredne dece, koja su imala uvek sve petice, trudila se i bila deca za primer. Međutim, neke od njih život je odveo na neku drugu stranu, a razlog tome može da bude baš "jak tempo" koji su pratili u školi, ili… »
"Bila sam đak generacije, sad sam mentalno obolela": Gde su danas i šta rade najbolji učenici iz odeljenja?
Telegraf 15.11.2024
Preporučujemo. U svakom odeljenju bilo je one pametne i vredne dece, koja su imala uvek sve petice, trudila se i bila deca za primer. Međutim, neke od njih život je odveo na neku drugu stranu, a razlog tome može da bude baš "jak tempo" koji su… »
Vesti dana »
Oglasili se Putevi Srbije: Vozače upozorili na 3 opasne pojave na kolovozu: Oprez, mnogi putuju zbog praznika
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 3 satajoš 18 povezanih
Vlada Srbije formirala timove za dugoročni plinski aranžman s Rusijom i pitanje NIS-a
SEEbiz pre 1 satjoš 11 povezanih