Povezane vesti

Policajci u civilu, aktivisti u pritvoru: Ne zna se broj privedenih

Policajci u civilu, aktivisti u pritvoru: Ne zna se broj privedenih

Vreme pre 1 sat
Nakon protesta u Novom Sadu zbog obrušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici koja je usrtila 14 ljudi, aktivisti su privođeni i hapšteni. Ivanu Bjeliću preti kazna zatvora od tri do 12 godina. Šta kaže njegov advokat Ivan Ninić. Policija je… »
Mnogi kažu da su ponudili ostavke - hajde da vidimo: Premijer Vučević o tragediji u Novom Sadu

Mnogi kažu da su ponudili ostavke - hajde da vidimo: Premijer Vučević o tragediji u Novom Sadu

Kurir pre 1 sat
Premijer Miloš Vučević istakao je danas da je imao razgovor sa profesorima Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, koji su blizu stava šta bi moglo da bude uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj stanici 1. novembra. - Mnogi kažu da su ponudili… »
Vučević: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini, biće još ostavki

Vučević: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini, biće još ostavki

N1 Info pre 1 sat
O mojoj odgovornosti će se raspravljati u Skupštini i ja sam spreman na to, izjavio je danas premijer Srbije Miloš Vučević, navodeći kako opozicija ima pravo da zatraži opoziv vlade posle nesreće u Novom Sadu, ali da "moraju biti svesni da stanje… »

Glas Zaječara pre 2 sata
O mojoj odgovornosti će se raspravljati u Skupštini i ja sam spreman na to, izjavio je danas premijer Srbije Miloš Vučević, navodeći kako opozicija ima pravo da zatraži opoziv vlade posle nesreće u Novom Sadu, ali da „moraju biti svesni da… »
Siguran sam da će biti još ostavki: Miloš Vučević o tragediji u Novom Sadu

Siguran sam da će biti još ostavki: Miloš Vučević o tragediji u Novom Sadu

Telegraf pre 1 sat
Preporučujemo. Premijer Miloš Vučević istakao je danas u gostovanju na Pink televiziji da je imao razgovor sa profesorima Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, koji su blizu stava šta bi moglo da bude uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj… »
Tepić: U 11.52 zaustavićemo Novi Sad na 14 minuta – da podsetimo da odgovorni za tragediju još nisu u zatvoru

Tepić: U 11.52 zaustavićemo Novi Sad na 14 minuta – da podsetimo da odgovorni za tragediju još nisu u zatvoru

N1 Info pre 3 sata
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić rekla je da će se danas u 11.52 sati pridružiti akciji i reakciji "14 minuta", koja će podsetiti građane da u zatvoru još nisu odgovorni za nesreću u Novom Sadu, u kojoj je poginulo 14… »
Policajci u civilu, aktivisti u pritvor: Ne zna se broj privedenih aktivista

Policajci u civilu, aktivisti u pritvor: Ne zna se broj privedenih aktivista

Vreme pre 4 sati
Nakon protesta u Novom Sadu koji se dogodio zbog obrušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u ovom gradu i smrti 14 ljudi, aktivisti su privođeni i hapšteni. Ivanu Bjeliću preti kazna zatvora od tri do 12 godina. Šta kaže njegov advokat Ivan… »
„To veče sam došla na mesto nesreće ne da se slikam…“: Maja Gojković kaže da su normalna očekivanja da tužilaštvo…

„To veče sam došla na mesto nesreće ne da se slikam…“: Maja Gojković kaže da su normalna očekivanja da tužilaštvo…

Danas pre 18 sati
Predsednica pokrajinske vlade Maja Gojković izjavila je večeras da su „potpuno normalna“ očekivanja javnosti da po završetku istrage o nesreći na železničkoj stanici u Novom Sadu u kojoj je poginulo 14 a teško su povređene tri osobe… »

Vesti dana »