Povezane vesti

Policajci u civilu, aktivisti u pritvoru: Ne zna se broj privedenih

Policajci u civilu, aktivisti u pritvoru: Ne zna se broj privedenih

Vreme 15.11.2024
Nakon protesta u Novom Sadu zbog obrušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici koja je usrtila 14 ljudi, aktivisti su privođeni i hapšteni. Ivanu Bjeliću preti kazna zatvora od tri do 12 godina. Šta kaže njegov advokat Ivan Ninić. Policija je… »
Mnogi kažu da su ponudili ostavke - hajde da vidimo: Premijer Vučević o tragediji u Novom Sadu

Mnogi kažu da su ponudili ostavke - hajde da vidimo: Premijer Vučević o tragediji u Novom Sadu

Kurir 15.11.2024
Premijer Miloš Vučević istakao je danas da je imao razgovor sa profesorima Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, koji su blizu stava šta bi moglo da bude uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj stanici 1. novembra. - Mnogi kažu da su ponudili… »
Vučević: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini, biće još ostavki

Vučević: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini, biće još ostavki

N1 Info 15.11.2024
O mojoj odgovornosti će se raspravljati u Skupštini i ja sam spreman na to, izjavio je danas premijer Srbije Miloš Vučević, navodeći kako opozicija ima pravo da zatraži opoziv vlade posle nesreće u Novom Sadu, ali da "moraju biti svesni da stanje… »

Glas Zaječara 15.11.2024
O mojoj odgovornosti će se raspravljati u Skupštini i ja sam spreman na to, izjavio je danas premijer Srbije Miloš Vučević, navodeći kako opozicija ima pravo da zatraži opoziv vlade posle nesreće u Novom Sadu, ali da „moraju biti svesni da… »
Siguran sam da će biti još ostavki: Miloš Vučević o tragediji u Novom Sadu

Siguran sam da će biti još ostavki: Miloš Vučević o tragediji u Novom Sadu

Telegraf 15.11.2024
Preporučujemo. Premijer Miloš Vučević istakao je danas u gostovanju na Pink televiziji da je imao razgovor sa profesorima Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, koji su blizu stava šta bi moglo da bude uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj… »
Tepić: U 11.52 zaustavićemo Novi Sad na 14 minuta – da podsetimo da odgovorni za tragediju još nisu u zatvoru

Tepić: U 11.52 zaustavićemo Novi Sad na 14 minuta – da podsetimo da odgovorni za tragediju još nisu u zatvoru

N1 Info 15.11.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić rekla je da će se danas u 11.52 sati pridružiti akciji i reakciji "14 minuta", koja će podsetiti građane da u zatvoru još nisu odgovorni za nesreću u Novom Sadu, u kojoj je poginulo 14… »
„To veče sam došla na mesto nesreće ne da se slikam…“: Maja Gojković kaže da su normalna očekivanja da tužilaštvo…

„To veče sam došla na mesto nesreće ne da se slikam…“: Maja Gojković kaže da su normalna očekivanja da tužilaštvo…

Danas 14.11.2024
Predsednica pokrajinske vlade Maja Gojković izjavila je večeras da su „potpuno normalna“ očekivanja javnosti da po završetku istrage o nesreći na železničkoj stanici u Novom Sadu u kojoj je poginulo 14 a teško su povređene tri osobe… »

Vesti dana »