Povezane vesti
(Foto) šta se to desilo na nebu iznad: Njujorka?! Izveštaj Pentagona: "Ja sam fizičar, inženjer i bivši špijun. Ne razumem šta…
Blic 15.11.2024
Američki Pentagon primio je stotine izveštaja o novim viđenjima NLO-a, uključujući "nekoliko posebno zanimljivih slučajeva", ali zasad nisu pronađeni nikakvi dokazi o vanzemaljskoj aktivnosti. Kako prenosi CNN, Pentagon je do danas, u saradnji s… »
Šta se dogodilo kod Njujorka: "Fizičar sam, inženjer i bivši špijun. Ne razumem šta se dogodilo"
Telegraf 15.11.2024
Preporučujemo. Pentagon je primio na stotine izveštaja o novim viđenjima NLO-a, uključujući "nekoliko posebno interesantnih slučajeva", prema rečima direktora kancelarije koja istražuje ove izveštaje, ali je ponovio da nije pronašao dokaze vanzemaljskih… »
Vesti dana »

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka sa Putinom: Pripremamo izveštaj za SB UN, Rusija će ga predstaviti
Euronews pre 5 satijoš 1 povezana