Повезане вести

„Ћутао сам јер је било неопходно”: Украјински ратни заробљеник који није проговорио годину дана

„Ћутао сам јер је било неопходно”: Украјински ратни заробљеник који није проговорио годину дана

BBC News 15.11.2024
Двадесетдвогодишњи украјински маринац који је провео више од две године у руском заточеништву и годину дана није говорио, дао је један од првих интервјуа за ББЦ њуз на украјинском након пуштања на слободу. „Било је болно… »

Данас 15.11.2024
„Било је болно сазнати колико је много људи, колико много времена и труда, требало да бих био ослобођен из руског заробљеништва”, каже Јуриј Гулчук. Овај 22-годишњи маринац је био ратни заробљеник више од две године. Био је у… »

Блиц 15.11.2024
„Било је болно сазнати колико је много људи, колико много времена и труда, требало да бих био ослобођен из руског заробљеништва”, каже Јуриј Гулчук. Овај 22-годишњи маринац је био ратни заробљеник више од две године. Био је у… »
"Ћутао сам јер је било неопходно”: Украјински ратни заробљеник који није проговорио годину дана

"Ћутао сам јер је било неопходно”: Украјински ратни заробљеник који није проговорио годину дана

НИН 15.11.2024
"Било је болно сазнати колико је много људи, колико много времена и труда, требало да бих био ослобођен из руског заробљеништва”, каже Јуриј Гулчук. Овај 22-годишњи маринац је био ратни заробљеник више од две године. Био је у… »

Радио 021 15.11.2024
Двадесетдвогодишњи украјински маринац који је провео више од две године у руском заточеништву и годину дана није говорио, дао је један од првих интервјуа за ББЦ њуз на украјинском након пуштања на слободу. ББЦ Јурију је… »

Вести дана »