Povezane vesti
„Ćutao sam jer je bilo neophodno”: Ukrajinski ratni zarobljenik koji nije progovorio godinu dana
BBC News pre 4 sati
Dvadesetdvogodišnji ukrajinski marinac koji je proveo više od dve godine u ruskom zatočeništvu i godinu dana nije govorio, dao je jedan od prvih intervjua za BBC njuz na ukrajinskom nakon puštanja na slobodu. „Bilo je bolno saznati koliko je mnogo… »
„Ćutao sam jer je bilo neophodno”: Ukrajinski ratni zarobljenik koji nije progovorio godinu dana
Danas pre 4 sati
„Bilo je bolno saznati koliko je mnogo ljudi, koliko mnogo vremena i truda, trebalo da bih bio oslobođen iz ruskog zarobljeništva”, kaže Jurij Gulčuk. Ovaj 22-godišnji marinac je bio ratni zarobljenik više od dve godine. Bio je u zatočeništvu… »
Blic pre 4 sati
„Bilo je bolno saznati koliko je mnogo ljudi, koliko mnogo vremena i truda, trebalo da bih bio oslobođen iz ruskog zarobljeništva”, kaže Jurij Gulčuk. Ovaj 22-godišnji marinac je bio ratni zarobljenik više od dve godine. Bio je u zatočeništvu… »
Radio 021 pre 4 sati
Dvadesetdvogodišnji ukrajinski marinac koji je proveo više od dve godine u ruskom zatočeništvu i godinu dana nije govorio, dao je jedan od prvih intervjua za BBC njuz na ukrajinskom nakon puštanja na slobodu. BBC Juriju je ćutanje bilo psihološka i… »
"Ćutao sam jer je bilo neophodno”: Ukrajinski ratni zarobljenik koji nije progovorio godinu dana
NIN pre 4 sati
"Bilo je bolno saznati koliko je mnogo ljudi, koliko mnogo vremena i truda, trebalo da bih bio oslobođen iz ruskog zarobljeništva”, kaže Jurij Gulčuk. Ovaj 22-godišnji marinac je bio ratni zarobljenik više od dve godine. Bio je u zatočeništvu 30… »
Vesti dana »
Deca u Srbiji sankaju se u novembru, da i to je moguće! Reporter Telegraf je ovde napravio neverovatne snimke
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane
Akcija 'Zastani, Novi Sade' u znak sećanja na stradale na Železničkoj stanici
Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 44 povezane
Orban: EU treba da preispita sankcije Rusiji zbog visokih cena energije
NIN pre 46 minutajoš 13 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih