Povezane vesti

"Ubica se izvinio zbog ovoga" detalji suđenja Urošu Blažiću! Novinarka Kurira otkrila stravične informacije: Ovo se…

"Ubica se izvinio zbog ovoga" detalji suđenja Urošu Blažiću! Novinarka Kurira otkrila stravične informacije: Ovo se…

Kurir pre 1 sat
U Specijalnom sudu u Beogradu juče je nastavljeno suđenje okrivljenom Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši za masakr u selima Dubona i Malo Orašje. Uroš Blažić optužen je da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i… »
Majka dece ubijene u Malom Orašju kojoj je na suđenju isključen mikrofon: "Gledala sam kako ih stavljaju u crne vreće"

Majka dece ubijene u Malom Orašju kojoj je na suđenju isključen mikrofon: "Gledala sam kako ih stavljaju u crne vreće"

NIN pre 1 sat
U Specijalnom sudu u Beogradu juče je nastavljeno suđenje Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši za masakr u selima Dubona i Malo Orašje. Nastavak suđenja je obeležilo i to što je kada je Zorica Panić, majka Milana i Kristine Panić koji su… »
Ovako su Uroš Blažić i njegov tata lagali u sudu! Dokazi koje je Više javno tužilaštvo u Smederevu prikupilo protiv…

Ovako su Uroš Blažić i njegov tata lagali u sudu! Dokazi koje je Više javno tužilaštvo u Smederevu prikupilo protiv…

Kurir pre 4 sati
Suđenje okrivljenom Urošu Blažiću (21) koji se tereti za majski masakr kada je ubio devet, a teško ranio 12 žrtava u selima Dubona i Malo Orašje, ulazi u završnu fazu, tačnije za 25. novembra sudija je zakazala završne reči pred presudu… »
"Što me ne puste na njega, grkljan da mu iščupam": Otac ubijenih Kristine i Milana u "Blic uživo" o suđenju Blažiću…

"Što me ne puste na njega, grkljan da mu iščupam": Otac ubijenih Kristine i Milana u "Blic uživo" o suđenju Blažiću…

Blic pre 14 sati
Saša Panić, otac ubijene dece Kristine i Milana Panića u masakru Uroša Blažića u selima u okolini Mladenovca, ekskluzivno govori u emisiji "Blic uživo". Takođe, u emisiji govori i Zorica Panić, majka, kojoj je na današnjem suđenju utišan… »

Vesti dana »