Povezane vesti

"Zadovoljna sam u kom smeru to ide" prva ispovest Milice nakon razvoda od Rađena: Otkrila da li je zaljubljena, a evo u kakvom…

"Zadovoljna sam u kom smeru to ide" prva ispovest Milice nakon razvoda od Rađena: Otkrila da li je zaljubljena, a evo u kakvom…

Kurir pre 29 minuta
Pre dve godine bivši vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Milica Ristić izgovorili su sudbonosno "da", a nedugo nakon toga dobili su i sina Alekseja. Međutim, iako su svi mislili da njihova ljubav i dalje cveta, javnost je bila i znenađena nakon… »
Milica Ristić progovorila o razvodu sa Nikolom Rađenom: To nije pravi razlog kraha!

Milica Ristić progovorila o razvodu sa Nikolom Rađenom: To nije pravi razlog kraha!

Svet plus pre 1 sat
Milica Ristić i Nikola Rađen, okončali svoj dvogodišnji brak u kome su dobili sina Alekseja. Nakon razvoda od Ane Kokić sa kojom ima dve ćerke, vaterpolista Nikola Rađen sreću je pronašao u pevačici Mariji Ristić. Ljubav su krunisali brakom… »
Prva ispovest Milice Ristić nakon razvoda od Rađena: Spomenula priče o nasilju, i da li ga je koristila za promociju

Prva ispovest Milice Ristić nakon razvoda od Rađena: Spomenula priče o nasilju, i da li ga je koristila za promociju

Mondo pre 1 sat
Pevačica je otvorila dušu o krahu ljubavi sa proslavljenim sportistom, te otkrila u kom je danas odnosu sa njim. Pre dve godine, bivši vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Milica Ristić uplovili su u brak i ubrzo postali roditelji sina Alekseja… »
Prva ispovest Milice nakon razvoda od Rađena: Oglasila se o pričama o nasilju, pa otkrila u kakvom je odnosu s Nikolom sada

Prva ispovest Milice nakon razvoda od Rađena: Oglasila se o pričama o nasilju, pa otkrila u kakvom je odnosu s Nikolom sada

Nova pre 2 sata
: Pre dve godine bivši vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Milica Ristić izgovorili su sudbonosno "da", a nedugo nakon toga dobili su i sina Alekseja. Međutim, iako su svi mislili da njihova ljubav i dalje cveta, javnost je bila iznenađena nakon… »
(Video): "Znam sa kim sam bila"! Prva ispovest Milice Ristić o razvodu od Nikole Rađena Jednu stvar oštro negirala: "To je…

(Video): "Znam sa kim sam bila"! Prva ispovest Milice Ristić o razvodu od Nikole Rađena Jednu stvar oštro negirala: "To je…

Blic pre 3 sata
Pre dve godine bivši vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Milica Ristić izgovorili su sudbonosno "da", a nedugo nakon toga dobili su i sina Alekseja. Međutim, iako su svi mislili da njihova ljubav i dalje cveta, javnost je bila iznenađena nakon… »
Bivša žena Nikole Rađena otkrila sve detalje razvoda: "Jedna stvar je potpuno apsurdna"

Bivša žena Nikole Rađena otkrila sve detalje razvoda: "Jedna stvar je potpuno apsurdna"

B92 pre 3 sata
Milica Ristić, bivša žena Nikole Rađen, je prvi put progovorila o razvodu od poznatog vaterpoliste. Priče o navodnom nasilju, Milica je oštro demantovala u intervjuu za Blic, te istakla kako su njih dvoje u odličnim odnosima, te da mu nekada čak… »

Vesti dana »