Повезане вести

"Задовољна сам у ком смеру то иде" прва исповест Милице након развода од Рађена: Открила да ли је заљубљена, а ево у каквом…

"Задовољна сам у ком смеру то иде" прва исповест Милице након развода од Рађена: Открила да ли је заљубљена, а ево у каквом…

Курир 15.11.2024
Пре две године бивши ватерполиста Никола Рађен и певачица Милица Ристић изговорили су судбоносно "да", а недуго након тога добили су и сина Алексеја. Међутим, иако су сви мислили да њихова љубав и даље цвета, јавност је била и… »
Прва исповест Милице Ристић након развода од Рађена: Споменула приче о насиљу, и да ли га је користила за промоцију

Прва исповест Милице Ристић након развода од Рађена: Споменула приче о насиљу, и да ли га је користила за промоцију

Мондо 15.11.2024
Певачица је отворила душу о краху љубави са прослављеним спортистом, те открила у ком је данас односу са њим. Пре две године, бивши ватерполиста Никола Рађен и певачица Милица Ристић упловили су у брак и убрзо постали… »
Прва исповест Милице након развода од Рађена: Огласила се о причама о насиљу, па открила у каквом је односу с Николом сада

Прва исповест Милице након развода од Рађена: Огласила се о причама о насиљу, па открила у каквом је односу с Николом сада

Нова 15.11.2024
: Пре две године бивши ватерполиста Никола Рађен и певачица Милица Ристић изговорили су судбоносно "да", а недуго након тога добили су и сина Алексеја. Међутим, иако су сви мислили да њихова љубав и даље цвета, јавност је била… »
(Видео): "Знам са ким сам била"! Прва исповест Милице Ристић о разводу од Николе Рађена Једну ствар оштро негирала: "То је…

(Видео): "Знам са ким сам била"! Прва исповест Милице Ристић о разводу од Николе Рађена Једну ствар оштро негирала: "То је…

Блиц 15.11.2024
Пре две године бивши ватерполиста Никола Рађен и певачица Милица Ристић изговорили су судбоносно "да", а недуго након тога добили су и сина Алексеја. Међутим, иако су сви мислили да њихова љубав и даље цвета, јавност је била… »
Бивша жена Николе Рађена открила све детаље развода: "Једна ствар је потпуно апсурдна"

Бивша жена Николе Рађена открила све детаље развода: "Једна ствар је потпуно апсурдна"

Б92 15.11.2024
Милица Ристић, бивша жена Николе Рађен, је први пут проговорила о разводу од познатог ватерполисте. Приче о наводном насиљу, Милица је оштро демантовала у интервјуу за Блиц, те истакла како су њих двоје у одличним односима, те… »

Вести дана »