Povezane vesti
„Ne poznajem nijednu ženu, pored mene, koja je toliko novca zaradila“: Jovana Jeremić opet briljira – „Kad budem…
Nova pre 2 sata
: Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama često izaziva brojne reakcije, a u tome je uspela još jednom kada je rekla da planira da postane milijarderka. Kako je sada istakla, do 33. godine zaradila je „mnogo novca“. „Sve što ja pričam… »
"Zaradila sam ogroman novac, biću milijarderka" Jovana Jeremić nakon Amerike otkrila sve o zaradi! Njena izjava o novcu i…
Kurir pre 2 sata
Jovana Jeremić svojim izjavama često izaziva brojne reakcije, a u tome je uspela još jednom kada je izjavila da planira da postane milijarderka. Jovana vodi jutarnji program na "Pinku", a kako kaže, do svoje 33. godine je zaradila mnogo novca. - Sve… »
Jovana se hvali da je do 33. zaradila više nego ijedna "prosečna žena": Dečku na računu 300 miliona dinara, a njoj?
Mondo pre 4 sati
Voditeljka je ponovo šokirala sve izjavom o finansijama. Voditeljka Jovana Jeremić često privlači pažnju svojim izjavama, a nedavno je ponovo izazvala brojne reakcije otkrivši da planira da postane milijarderka. Jovana trenutno vodi jutarnji program… »
"Zaradila sam ogroman novac, biću milijarderka!" Jovana Jeremić izazvala lavinu izjavom o zaradi: "To prosečna sprska žena…
Blic pre 5 sati
Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama često izaziva brojne reakcije, a u tome je uspela još jednom kada je izjavila da planira da postane milijarderka. Naime, Jovana Jeremić vodi jutarnji program na "Pinku", a kako kaže, do svoje 33. godine je… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog stiže u Srbiju kroz "bečka vrata": Čekaju nas dve ture ozbiljnog snega, ovaj datum je bitan
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane
Saobraćaj normalizovan nakon prekida na 14 minuta: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 35 minutajoš 49 povezanih
EU treba da preispita sankcije protiv Rusije da smanji cijene energije, kaže Orban
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 13 povezanih
KC Vojvodine: Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Insajder pre 4 satijoš 13 povezanih