Povezane vesti
„Ne poznajem nijednu ženu, pored mene, koja je toliko novca zaradila“: Jovana Jeremić opet briljira – „Kad budem milijarderka…
Nova 15.11.2024
: Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama često izaziva brojne reakcije, a u tome je uspela još jednom kada je rekla da planira da postane milijarderka. Kako je sada istakla, do 33. godine zaradila je „mnogo novca“. „Sve što ja pričam, pričam iz svojih… »
"Zaradila sam ogroman novac, biću milijarderka!" Jovana Jeremić izazvala lavinu izjavom o zaradi: "To prosečna sprska žena ne…
Blic 15.11.2024
Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama često izaziva brojne reakcije, a u tome je uspela još jednom kada je izjavila da planira da postane milijarderka. Naime, Jovana Jeremić vodi jutarnji program na "Pinku", a kako kaže, do svoje 33. godine je… »
Vesti dana »
Zemljotres pogodio region Prizrena, osetio se i u Centralnoj Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Danas pre 7 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 57 minutajoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana