Povezane vesti
„Ne poznajem nijednu ženu, pored mene, koja je toliko novca zaradila“: Jovana Jeremić opet briljira – „Kad budem milijarderka…
Nova 15.11.2024
: Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama često izaziva brojne reakcije, a u tome je uspela još jednom kada je rekla da planira da postane milijarderka. Kako je sada istakla, do 33. godine zaradila je „mnogo novca“. „Sve što ja pričam, pričam iz svojih… »
"Zaradila sam ogroman novac, biću milijarderka" Jovana Jeremić nakon Amerike otkrila sve o zaradi! Njena izjava o novcu i…
Kurir 15.11.2024
Jovana Jeremić svojim izjavama često izaziva brojne reakcije, a u tome je uspela još jednom kada je izjavila da planira da postane milijarderka. Jovana vodi jutarnji program na "Pinku", a kako kaže, do svoje 33. godine je zaradila mnogo novca. - Sve što… »
Jovana se hvali da je do 33. zaradila više nego ijedna "prosečna žena": Dečku na računu 300 miliona dinara, a njoj?
Mondo 15.11.2024
Voditeljka je ponovo šokirala sve izjavom o finansijama. Voditeljka Jovana Jeremić često privlači pažnju svojim izjavama, a nedavno je ponovo izazvala brojne reakcije otkrivši da planira da postane milijarderka. Jovana trenutno vodi jutarnji program na… »
"Zaradila sam ogroman novac, biću milijarderka!" Jovana Jeremić izazvala lavinu izjavom o zaradi: "To prosečna sprska žena ne…
Blic 15.11.2024
Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama često izaziva brojne reakcije, a u tome je uspela još jednom kada je izjavila da planira da postane milijarderka. Naime, Jovana Jeremić vodi jutarnji program na "Pinku", a kako kaže, do svoje 33. godine je… »
Vesti dana »

Vučić: Hvala Meloni na poseti i snažnoj poruci podrške Srbiji
Radio sto plus pre 2 satajoš 28 povezanih

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija razmatra prekid udara pred američkim ultimatumom i SAD pojačavaju pritisak
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 35 povezanih

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 16 minutajoš 33 povezane

Pafos je opasan tim: Šta čeka Zvezdu ako prođe Leh? Kiprani utišali Dinamo iz Kijeva i napravili veliki korak ka plej-ofu Lige šampiona!
Kurir pre 56 minutajoš 25 povezanih