Povezane vesti

Najbogatiji čovek na svetu traži da se radi za džabe! Ilon Mask nudi posao u svom sekretarijatu u Trampovoj administraciji…

Najbogatiji čovek na svetu traži da se radi za džabe! Ilon Mask nudi posao u svom sekretarijatu u Trampovoj administraciji…

Blic pre 51 minuta
Jedan od lidera novoformiranog Sekretarijata za efikasnost vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa Ilon Mask objavio je oglas za posao u kojem traži ''revolucionare sa visokim koeficijentom inteligencije'' koji su spremni da… »
Mask nudi posao u svom Sekretarijatu za efikasnost, zaposleni neće primati platu

Mask nudi posao u svom Sekretarijatu za efikasnost, zaposleni neće primati platu

RTV pre 1 sat
VAŠINGTON - Jedan od lidera novoformiranog Sekretarijata za efikasnost vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa Ilon Mask objavio je oglas za posao u kojem traži ''revolucionare sa visokim koeficijentom inteligencije'' koji su… »

Politika pre 1 sat
VAŠINGTON – Jedan od lidera novoformiranog Sekretarijata za efikasnost vlade u administraciji novoizabranog predsednika Amerike Donalda Trampa Ilon Mask objavio je oglas za posao. U kojem traži ''revolucionare sa visokim koeficijentom inteligencije''… »
Mask: Tramp i ja smo dobili mandat za promene

Politika pre 2 sata
VAŠINGTON – Izvršni direktor Tesle i platforme Iks Ilon Mask izjavio je da su on i novoizabrani predsednik Amerike Donald Trump dobili mandat za promene. „Konačno imamo mandat da uklonimo mnogobrojne regulative koje opterećuju sistem i ne… »

NIN pre 3 sata
Izvršni direktor Tesle i platforme Iks Ilon Mask izjavio je da su on i novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp dobili mandat za promene. "Konačno imamo mandat da uklonimo mnogobrojne regulative koje opterećuju sistem i ne doprinose opštem interesu"… »
Ilon Mask već nervira ljude bliske Donaldu Trampu: "Ponaša se kao da je kopredsednik i čini da svi to znaju"

Ilon Mask već nervira ljude bliske Donaldu Trampu: "Ponaša se kao da je kopredsednik i čini da svi to znaju"

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Milijarder Ilon Mask doživeo je veliki uspeh u utorak uveče kada je novoizabrani predsednik Donald Tramp najavio da će izvršni direktor kompanija Tesla i SpaceX biti suvodeći novog Odeljenja za efikasnost vlade zajedno sa Vivekom… »

Vesti dana »