Povezane vesti
Prvo oglašavanje Mahira koji je prijavljen za uznemiravanje maloletnice: Evo šta je imao da kaže: Opet ću...
Kurir pre 17 minuta
Mahir Petrović, pevač koji je javnosti poznat iz takmičenja "Zvezde Granda" navodno je optužen za pedofiliju. Petrović je navodno slao poruke 15-godišnjakinji, pozivajući je da se sastanu u gluvo doba noći. Incident se desio između 7. i 8… »
Djordje David škokiran osumnjičen da je takmičar Zvezda Granda optužen za pedofiliju: Ja bih ga zgazio!
Svet plus pre 4 sati
U medijima je odjeknula vest da je bivši učesnik Zvezda Granda, Mahir Petrović, osumnjičen da je slao neprimerene sadržaje 15-godišnjoj devojčici. Otac maloletnice, prijavio je pevača policiji, koja je odmah došla i upala u kuću bivšeg… »
"Da Bog da ga moje oči više nikad ne vide" Đorđe David besan nakon saznanja da je bivši takmičar u Zvezdama Granda…
Kurir pre 4 sati
Član žirija u "Zvezdama Granda" Đorđe David šokiran je saznanjen da je nekdašnji učesnik ovog takmičenja Mahir Petrović prijavljen za uznemiravanje maloletnice od 15 godina. O ovom lučaju policiju u Bosni i Hercegovini obavestio je otac… »
"Da ga moje oči više ne vide": Đorđe David u šoku nakon saznanja da je bivši takmičar "Zvezda Granda" osumnjičen za…
Blic pre 5 sati
Roker i član žirija u "Zvezdama Granda", Đorđe David oglasio se nakon saznanja da je nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja, pevač Mahir Petrović iz Gornjeg Vakufa prijavljen za pedofiliju. - Da Bog da ga moje oči više nikad ne vide jer ću ga… »
Vesti dana »
Ovog dana temperatura pada za 20 stepeni! Evo kada u Srbiju stiže drastično zahlađenje, u narednim danima žestoke vremenske oscilacije
Kurir pre 29 minutajoš 23 povezane
Afera koja "trese" Hrvatsku: Ministar zdravlja uhapšen i razrešen, Plenković kaže da je "zgrožen"
Euronews pre 53 minutajoš 19 povezanih
Treći dan potrage za Tomom Monom: Pokušali smo da pronađemo ministra posle tragedije u Novom Sadu, evo kako smo prošli
Nova pre 18 minutajoš 60 povezanih