Povezane vesti
"Da Bog da ga moje oči više nikad ne vide" Đorđe David besan nakon saznanja da je bivši takmičar u Zvezdama Granda prijavljen…
Kurir 15.11.2024
Član žirija u "Zvezdama Granda" Đorđe David šokiran je saznanjen da je nekdašnji učesnik ovog takmičenja Mahir Petrović prijavljen za uznemiravanje maloletnice od 15 godina. O ovom lučaju policiju u Bosni i Hercegovini obavestio je otac devojčice, koji… »
"Da ga moje oči više ne vide": Đorđe David u šoku nakon saznanja da je bivši takmičar "Zvezda Granda" osumnjičen za pedofiliju…
Blic 15.11.2024
Roker i član žirija u "Zvezdama Granda", Đorđe David oglasio se nakon saznanja da je nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja, pevač Mahir Petrović iz Gornjeg Vakufa prijavljen za pedofiliju. - Da Bog da ga moje oči više nikad ne vide jer ću ga izubijati… »
Vesti dana »
Završen studentki protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Beta pre 4 minutajoš 26 povezanih
Berlin odbio Putinov predlog da posrednik za Ukrajinu bude bivši nemački kancelar Šreder
Nova pre 34 minutajoš 28 povezanih
Ovo je prvi zaraženi od hantavirusa sa kruzera smrti: Putovao sa ženom po Južnoj Americi, pa pronađeni mrtvi
Mondo pre 8 minutajoš 82 povezane
Predsednik Irana: Nećemo pognuti glavu pred neprijateljem, ali pregovori nisu kapitulacija
Beta pre 29 minutajoš 24 povezane