Повезане вести
Вучевић: Спреман сам да се о мојој одговорности расправља у Скупштини
РТС 15.11.2024
О мојој одговорности ће се расправљати у Скупштини и ја сам спреман на то, изјавио је данас премијер Србије Милош Вучевић, наводећи да опозиција има право да затражи опозив Владе после несреће у Новом Саду, али да "морају бити… »
Води ли трагедија у Новом Саду до нових избора?
Данас 15.11.2024
Иако то није био план, могућност одржавања превремених избора се све чешће помиње после трагедије у Новом Саду. Председник Србије, Александар Вучић више пута је рекао да избора неће бити пре 2027., а сада рок већ помера на крај… »
Вучевић: Очекујем још оставки, одговорност неће изостати
Политика 15.11.2024
Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да у наредном периоду очекује још оставки због трагедије на Железничкој станици у Новом Саду истичући да је то „природан процес'', али да се те одлуке не доносе на пречац. Он… »
Вучевић: Очекујем још оставки, одговорност неће изостати
РТВ 15.11.2024
БЕОГРАД - Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да у наредном периоду очекује још оставки због трагедије на Железничкој станици у Новом Саду истичући да је то ''природан процес'', али да се те одлуке не доносе на… »
Вучевић: Очекујем још оставки због трагедије у Новом Саду, одговорност неће изостасти
Еуроневс 15.11.2024
Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је да у наредном периоду очекује још оставки због трагедије на Железничкој станици у Новом Саду истичући да је то ''природан процес'', али да се те одлуке не доносе на пречац. Он је… »
Вучевић: Биће још оставки
Б92 15.11.2024
Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио да у наредном периоду очекује још оставки због трагедије на Железничкој станици у Новом Саду истичући да је то ''природан процес'', али да се те одлуке не доносе на пречац. Он је… »
Вучевић: Сигуран сам да ће још министара поднети оставке, важно правити разлику између политичке и кривичне одговорности…
НИН 15.11.2024
"О мојој одговорности ће се расправљати у Скупштини и ја сам спреман на то", изјавио је премијер Србије Милош Вучевић, наводећи како опозиција има право да затражи опозив владе после несреће у Новом Саду, али да "морају бити… »
Вучевић: Спреман сам да се о мојој одговорности расправља у Скупштини
Данас 15.11.2024
О мојој одговорности ће се расправљати у Скупштини и ја сам спреман на то, изјавио је данас премијер Србије Милош Вучевић, наводећи како опозиција има право да затражи опозив владе после несреће у Новом Саду, али да „морају бити… »
Вучевић: Нови Сад су рушили они који су сада у притвору, жудња да се несрећа политички злоупотреби
Радио 021 15.11.2024
Премијер Србије Милош Вучевић казао је данас да су Нови Сад на протестима рушиле особе које се сада налазе у притвору. Вучевић је гостујући на телевизији Пинк рекао да се радило о нестрпљивости и жудњи да се несрећа политички… »
Вести дана »
Милојевић миран после пораза: "Немамо шта посебно да плачемо сад, сутра је нови дан, идемо даље"
Спортске.нет пре 34 минутајош 81 повезана
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 44 минутајош 51 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 2 сатајош 31 повезана