Povezane vesti
Vučević: Očekujem još ostavki, odgovornost neće izostati
Politika pre 13 minuta
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da u narednom periodu očekuje još ostavki zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu ističući da je to „prirodan proces'', ali da se te odluke ne donose na prečac. On je naveo da… »
Vučević: Očekujem još ostavki, odgovornost neće izostati
RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da u narednom periodu očekuje još ostavki zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu ističući da je to ''prirodan proces'', ali da se te odluke ne donose na prečac. On je… »
Vučević: Očekujem još ostavki zbog tragedije u Novom Sadu, odgovornost neće izostasti
Euronews pre 2 sata
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da u narednom periodu očekuje još ostavki zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu ističući da je to ''prirodan proces'', ali da se te odluke ne donose na prečac. On je naveo da je… »
Vučević: Biće još ostavki
B92 pre 2 sata
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio da u narednom periodu očekuje još ostavki zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu ističući da je to ''prirodan proces'', ali da se te odluke ne donose na prečac. On je naveo da je… »
Vučević: Siguran sam da će još ministara podneti ostavke, važno praviti razliku između političke i krivične…
NIN pre 2 sata
"O mojoj odgovornosti će se raspravljati u Skupštini i ja sam spreman na to", izjavio je premijer Srbije Miloš Vučević, navodeći kako opozicija ima pravo da zatraži opoziv vlade posle nesreće u Novom Sadu, ali da "moraju biti svesni da stanje… »
Vučević: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini
Danas pre 3 sata
O mojoj odgovornosti će se raspravljati u Skupštini i ja sam spreman na to, izjavio je danas premijer Srbije Miloš Vučević, navodeći kako opozicija ima pravo da zatraži opoziv vlade posle nesreće u Novom Sadu, ali da „moraju biti svesni da… »
Vučević: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini
RTS pre 3 sata
O mojoj odgovornosti će se raspravljati u Skupštini i ja sam spreman na to, izjavio je danas premijer Srbije Miloš Vučević, navodeći da opozicija ima pravo da zatraži opoziv vlade posle nesreće u Novom Sadu, ali da "moraju biti svesni da stanje… »
Vučević: Novi Sad su rušili oni koji su sada u pritvoru, žudnja da se nesreća politički zloupotrebi
Radio 021 pre 4 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević kazao je danas da su Novi Sad na protestima rušile osobe koje se sada nalaze u pritvoru. Vučević je gostujući na televiziji Pink rekao da se radilo o nestrpljivosti i žudnji da se nesreća politički zloupotrebi. "Da… »
Vesti dana »
Ovog dana temperatura pada za 20 stepeni! Evo kada u Srbiju stiže drastično zahlađenje, u narednim danima žestoke vremenske oscilacije
Kurir pre 14 minutajoš 23 povezane
Orban: Ekonomski problemi Mađarske su rezultat rata u Ukrajini
Politika pre 14 minutajoš 18 povezanih
Crni flor na Skupštini u Beogradu pomen žrtvama tragedije u Novom Sadu
Beta pre 38 minutajoš 60 povezanih