Povezane vesti
Vodi li tragedija u Novom Sadu do novih izbora?
Danas 15.11.2024
Iako to nije bio plan, mogućnost održavanja prevremenih izbora se sve češće pominje posle tragedije u Novom Sadu. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić više puta je rekao da izbora neće biti pre 2027., a sada rok već pomera na kraj 2026. ili početak 2027… »
Vučević: Očekujem još ostavki, odgovornost neće izostati
RTV 15.11.2024
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da u narednom periodu očekuje još ostavki zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu ističući da je to ''prirodan proces'', ali da se te odluke ne donose na prečac. On je naveo da… »
Vučević: Očekujem još ostavki zbog tragedije u Novom Sadu, odgovornost neće izostasti
Euronews 15.11.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da u narednom periodu očekuje još ostavki zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu ističući da je to ''prirodan proces'', ali da se te odluke ne donose na prečac. On je naveo da je nadležno… »
Vučević: Siguran sam da će još ministara podneti ostavke, važno praviti razliku između političke i krivične odgovornosti…
NIN 15.11.2024
"O mojoj odgovornosti će se raspravljati u Skupštini i ja sam spreman na to", izjavio je premijer Srbije Miloš Vučević, navodeći kako opozicija ima pravo da zatraži opoziv vlade posle nesreće u Novom Sadu, ali da "moraju biti svesni da stanje… »
Vučević: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini
Danas 15.11.2024
O mojoj odgovornosti će se raspravljati u Skupštini i ja sam spreman na to, izjavio je danas premijer Srbije Miloš Vučević, navodeći kako opozicija ima pravo da zatraži opoziv vlade posle nesreće u Novom Sadu, ali da „moraju biti svesni da stanje… »
Vučević: Novi Sad su rušili oni koji su sada u pritvoru, žudnja da se nesreća politički zloupotrebi
Radio 021 15.11.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević kazao je danas da su Novi Sad na protestima rušile osobe koje se sada nalaze u pritvoru. Vučević je gostujući na televiziji Pink rekao da se radilo o nestrpljivosti i žudnji da se nesreća politički zloupotrebi. "Da se ne… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Visoki iranski zvaničnik za političku bezbednost: Iran odbacuje američki predlog za okončanje rata, ima svoje uslove
Insajder pre 24 minutajoš 44 povezane
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 3 satajoš 55 povezanih
Protest gluvih i nagluvih osoba iz cele zemlje ispred Vlade Srbije: "Ne tražimo privilegije, nego jednakost i dostojanstven život" FOTO, VIDEO
Nova pre 9 satijoš 16 povezanih
(VIDEO) Majstorija mladog srpskog fudbalera: Cvetkovićev gol sa pola terena u pobedi nad Engleskom
Danas pre 4 satijoš 36 povezanih