Povezane vesti
„Bila sam sa muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol“: Srpska influenserka otvoreno o ljubavi sa fudbalerom
Nova 15.11.2024
: Nikolina Kovačević, poznata srpska influenserka, otvoreno je govorila o promeni pola. Nikolina otvoreno govori o ovoj temi u vezi sa kojom kod nas još uvek postoji stigma. Ona se osvrnula i na svoj ljubavni život, te priznala da trenutno ima partnera… »
"Bila sam sa muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol. Zašto da im to pričam? To je deo mene!" Šok priznanje srpske…
Blic 15.11.2024
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, otkrila je da je bila u vezama a da muškarci nisu znali da je pre nego što je postala žena bila muškarac. - Bilo je muškaraca koji nisu znali da sam promenila pol, to je bilo dok sam živela u… »
"Bila sam s muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol" Nikolina Kovačević priznala da je prevarila partnere: Zašto bi to…
Kurir 15.11.2024
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, otkrila je da je bila u vezama a da muškarci nisu znali da je pre nego što je postala žena bila muškarac. - Bilo je muškaraca koji nisu znali da sam promenila pol, to je bilo dok sam živela u… »
Vesti dana »

Zaječar pod opsadom: Nabildovani muškarci sa fantomkama upali na sednicu
Vreme pre 44 minutajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih

Porodica Koluvija u novom biznisu: Pokrenuta “Jovanjica Nova”
Serbian News Media pre 4 satijoš 5 povezanih

Lončar: Završena operacija, Glišić na respiratoru, pratimo stanje
N1 Info pre 3 minutajoš 132 povezane

Veliki požar u Batajnici: Izgorela garaža od 300 kvadrata, evakuisan vrtić
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih