Повезане вести
„Била сам са мушкарцима који нису знали да сам променила пол“: Српска инфлуенсерка отворено о љубави са фудбалером
Нова 15.11.2024
: Николина Ковачевић, позната српска инфлуенсерка, отворено је говорила о промени пола. Николина отворено говори о овој теми у вези са којом код нас још увек постоји стигма. Она се осврнула и на свој љубавни живот, те признала… »
"Била сам са мушкарцима који нису знали да сам променила пол. Зашто да им то причам? То је део мене!" Шок признање српске…
Блиц 15.11.2024
Николина Ковачевић, инфлуенсерка која је променила пол, открила је да је била у везама а да мушкарци нису знали да је пре него што је постала жена била мушкарац. - Било је мушкараца који нису знали да сам променила пол, то је… »
"Била сам с мушкарцима који нису знали да сам променила пол" Николина Ковачевић признала да је преварила партнере: Зашто би то…
Курир 15.11.2024
Николина Ковачевић, инфлуенсерка која је променила пол, открила је да је била у везама а да мушкарци нису знали да је пре него што је постала жена била мушкарац. - Било је мушкараца који нису знали да сам променила пол, то је… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 23 минутајош 95 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 43 минутајош 34 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 2 сатајош 31 повезана
Саинц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Радио сто плус пре 9 минутајош 43 повезане