Povezane vesti
„Bila sam sa muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol“: Srpska influenserka otvoreno o ljubavi sa fudbalerom
Nova pre 51 minuta
: Nikolina Kovačević, poznata srpska influenserka, otvoreno je govorila o promeni pola. Nikolina otvoreno govori o ovoj temi u vezi sa kojom kod nas još uvek postoji stigma. Ona se osvrnula i na svoj ljubavni život, te priznala da trenutno ima… »
"Bila sam sa muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol. Zašto da im to pričam? To je deo mene!" Šok priznanje srpske…
Blic pre 3 sata
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, otkrila je da je bila u vezama a da muškarci nisu znali da je pre nego što je postala žena bila muškarac. - Bilo je muškaraca koji nisu znali da sam promenila pol, to je bilo dok sam živela u… »
"Bila sam s muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol" Nikolina Kovačević priznala da je prevarila partnere: Zašto bi…
Kurir pre 3 sata
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, otkrila je da je bila u vezama a da muškarci nisu znali da je pre nego što je postala žena bila muškarac. - Bilo je muškaraca koji nisu znali da sam promenila pol, to je bilo dok sam živela u… »
Vesti dana »
Tragedija u Novom Sadu: 14 dana kasnije, 14 minuta stajanja za 14 poginulih
BBC News pre 22 minutajoš 50 povezanih
Ukrajina se bori za oslobađanje cele teritorije; Rusija produbljuje odnose sa Kinom; Tramp: Rat mora da stane
RTS pre 11 minutajoš 13 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Radio 021 pre 4 satijoš 13 povezanih