Povezane vesti
„Bila sam sa muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol“: Srpska influenserka otvoreno o ljubavi sa fudbalerom
Nova 15.11.2024
: Nikolina Kovačević, poznata srpska influenserka, otvoreno je govorila o promeni pola. Nikolina otvoreno govori o ovoj temi u vezi sa kojom kod nas još uvek postoji stigma. Ona se osvrnula i na svoj ljubavni život, te priznala da trenutno ima… »
"Bila sam sa muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol. Zašto da im to pričam? To je deo mene!" Šok priznanje srpske…
Blic 15.11.2024
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, otkrila je da je bila u vezama a da muškarci nisu znali da je pre nego što je postala žena bila muškarac. - Bilo je muškaraca koji nisu znali da sam promenila pol, to je bilo dok sam živela u… »
"Bila sam s muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol" Nikolina Kovačević priznala da je prevarila partnere: Zašto bi…
Kurir 15.11.2024
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, otkrila je da je bila u vezama a da muškarci nisu znali da je pre nego što je postala žena bila muškarac. - Bilo je muškaraca koji nisu znali da sam promenila pol, to je bilo dok sam živela u… »
Vesti dana »
Studenti i zaposleni RTV-a zajedno u 15-ominutnoj tišini, policija s opremom za razbijanje demonstracija u zgradi televizije (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Novosadski studenti ispred RTV-a, beogradski ispred Ministarstva prosvete - blokade i protesti u više gradova Srbije
RTS pre 0 minutajoš 29 povezanih
Pucnjava u Bulevaru kralja Aleksandra! Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Pivceta, čula se tri hica, ranjen policajac! (video)
Blic pre 35 minutajoš 40 povezanih
Zarobljeni severnokorejski vojnik na rusko-ukrajinskom ratišu preminuo, kaže Seul
BBC News pre 3 satajoš 36 povezanih