Povezane vesti

Marijana Mateus objavila čitulju za Miodraga Kostića: Oprostila se od bivšeg supruga dirljivim rečima (foto)

Marijana Mateus objavila čitulju za Miodraga Kostića: Oprostila se od bivšeg supruga dirljivim rečima (foto)

Kurir pre 1 sat
Marijana Mateus nakon smrti njenog bivšeg supruga Miodraga Kostića, oprostila se čituljom od biznismena sa kojim ima dvoje dece. - Otišao je naš Kole, jedinstven i neponovljiv otac, iskren prijatelj i poslovni partner za pobede. Zahvalna sam ti na… »
Marijana Mateus objavila čitulju za bivšeg muža Miodraga Kostića: "Jedinstven i neponovljiv" FOTO

Marijana Mateus objavila čitulju za bivšeg muža Miodraga Kostića: "Jedinstven i neponovljiv" FOTO

B92 pre 2 sata
Marijana Mateus nakon smrti njenog bivšeg supruga Miodraga Kostića, oprostila se čituljom od biznismena sa kojim ima troje dece. Modna kreatorka, Marijana Mateus je u čitulji napisala: "Otišao je naš Kole, jedinstven i neponovljiv otac, iskren… »
"Otišao je naš Kole, jedinstveni i neponovljivi otac..." Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: "Zahvalna sam ti…

"Otišao je naš Kole, jedinstveni i neponovljivi otac..." Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: "Zahvalna sam ti…

Blic pre 4 sati
Marijana Mateus se oprostila od bivšeg supruga Miodraga Kostića, jednog od najuspešnijih privrednika regiona. - Otišao je naš Kole, jedinstveni i neponovljivi otac, iskren prijatelj i poslovni partner za pobede. Zahvalna sam ti na svim divnim… »
Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: Objavljena potresna čitulja, posvetila mu najnežnije reči

Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: Objavljena potresna čitulja, posvetila mu najnežnije reči

Mondo pre 4 sati
Sahrana Miodraga Kostića biće održana danas, 15. novembra 2024. godine, u Beogradu. Nakon vesti o smrti Miodraga Kostića, njegova bivša supruga Marijana Mateus nije se oglašavala na mrežama. Ugledni biznismen biće sahranjen u Aleji zaslužnih… »

Vesti dana »