Povezane vesti
Marijana Mateus objavila čitulju za Miodraga Kostića: Oprostila se od bivšeg supruga dirljivim rečima (foto)
Kurir 15.11.2024
Marijana Mateus nakon smrti njenog bivšeg supruga Miodraga Kostića, oprostila se čituljom od biznismena sa kojim ima dvoje dece. - Otišao je naš Kole, jedinstven i neponovljiv otac, iskren prijatelj i poslovni partner za pobede. Zahvalna sam ti na svim… »
Marijana Mateus objavila čitulju za bivšeg muža Miodraga Kostića: "Jedinstven i neponovljiv" FOTO
B92 15.11.2024
Marijana Mateus nakon smrti njenog bivšeg supruga Miodraga Kostića, oprostila se čituljom od biznismena sa kojim ima troje dece. Modna kreatorka, Marijana Mateus je u čitulji napisala: "Otišao je naš Kole, jedinstven i neponovljiv otac, iskren prijatelj… »
"Otišao je naš Kole, jedinstveni i neponovljivi otac..." Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: "Zahvalna sam ti na…
Blic 15.11.2024
Marijana Mateus se oprostila od bivšeg supruga Miodraga Kostića, jednog od najuspešnijih privrednika regiona. - Otišao je naš Kole, jedinstveni i neponovljivi otac, iskren prijatelj i poslovni partner za pobede. Zahvalna sam ti na svim divnim trenucima… »
Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: Objavljena potresna čitulja, posvetila mu najnežnije reči
Mondo 15.11.2024
Sahrana Miodraga Kostića biće održana danas, 15. novembra 2024. godine, u Beogradu. Nakon vesti o smrti Miodraga Kostića, njegova bivša supruga Marijana Mateus nije se oglašavala na mrežama. Ugledni biznismen biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

Putnička vozila čekaju dva sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije
Telegraf pre 21 minutajoš 2 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Pavel: Privremena okupacija dela Ukrajine prihvatljiva cena za opstanak; Kijev: Na Krimu uništen Su-30
RTV pre 46 minutajoš 1 povezana