Povezane vesti
Marijana Mateus objavila čitulju za Miodraga Kostića: Oprostila se od bivšeg supruga dirljivim rečima (foto)
Kurir pre 1 sat
Marijana Mateus nakon smrti njenog bivšeg supruga Miodraga Kostića, oprostila se čituljom od biznismena sa kojim ima dvoje dece. - Otišao je naš Kole, jedinstven i neponovljiv otac, iskren prijatelj i poslovni partner za pobede. Zahvalna sam ti na… »
Marijana Mateus objavila čitulju za bivšeg muža Miodraga Kostića: "Jedinstven i neponovljiv" FOTO
B92 pre 2 sata
Marijana Mateus nakon smrti njenog bivšeg supruga Miodraga Kostića, oprostila se čituljom od biznismena sa kojim ima troje dece. Modna kreatorka, Marijana Mateus je u čitulji napisala: "Otišao je naš Kole, jedinstven i neponovljiv otac, iskren… »
"Otišao je naš Kole, jedinstveni i neponovljivi otac..." Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: "Zahvalna sam ti…
Blic pre 4 sati
Marijana Mateus se oprostila od bivšeg supruga Miodraga Kostića, jednog od najuspešnijih privrednika regiona. - Otišao je naš Kole, jedinstveni i neponovljivi otac, iskren prijatelj i poslovni partner za pobede. Zahvalna sam ti na svim divnim… »
Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: Objavljena potresna čitulja, posvetila mu najnežnije reči
Mondo pre 4 sati
Sahrana Miodraga Kostića biće održana danas, 15. novembra 2024. godine, u Beogradu. Nakon vesti o smrti Miodraga Kostića, njegova bivša supruga Marijana Mateus nije se oglašavala na mrežama. Ugledni biznismen biće sahranjen u Aleji zaslužnih… »
Vesti dana »
Deca u Srbiji sankaju se u novembru, da i to je moguće! Reporter Telegraf je ovde napravio neverovatne snimke
Telegraf pre 4 satijoš 23 povezane
Ministar zdravlja Hrvatske uhapšen, pa smenjen, tereti se za korupciju
BBC News pre 27 minutajoš 21 povezana
Sud odbacio molbu za uslovni otpust Milorada Ulemeka osuđenog za ubistvo Zorana Đinđića
Slobodna Evropa pre 21 minutajoš 19 povezanih