Povezane vesti
Marijana Mateus objavila čitulju za Miodraga Kostića: Oprostila se od bivšeg supruga dirljivim rečima (foto)
Kurir 15.11.2024
Marijana Mateus nakon smrti njenog bivšeg supruga Miodraga Kostića, oprostila se čituljom od biznismena sa kojim ima dvoje dece. - Otišao je naš Kole, jedinstven i neponovljiv otac, iskren prijatelj i poslovni partner za pobede. Zahvalna sam ti na svim… »
Marijana Mateus objavila čitulju za bivšeg muža Miodraga Kostića: "Jedinstven i neponovljiv" FOTO
B92 15.11.2024
Marijana Mateus nakon smrti njenog bivšeg supruga Miodraga Kostića, oprostila se čituljom od biznismena sa kojim ima troje dece. Modna kreatorka, Marijana Mateus je u čitulji napisala: "Otišao je naš Kole, jedinstven i neponovljiv otac, iskren prijatelj… »
"Otišao je naš Kole, jedinstveni i neponovljivi otac..." Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: "Zahvalna sam ti na…
Blic 15.11.2024
Marijana Mateus se oprostila od bivšeg supruga Miodraga Kostića, jednog od najuspešnijih privrednika regiona. - Otišao je naš Kole, jedinstveni i neponovljivi otac, iskren prijatelj i poslovni partner za pobede. Zahvalna sam ti na svim divnim trenucima… »
Marijana Mateus se oprostila od Miodraga Kostića: Objavljena potresna čitulja, posvetila mu najnežnije reči
Mondo 15.11.2024
Sahrana Miodraga Kostića biće održana danas, 15. novembra 2024. godine, u Beogradu. Nakon vesti o smrti Miodraga Kostića, njegova bivša supruga Marijana Mateus nije se oglašavala na mrežama. Ugledni biznismen biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a… »
Vesti dana »

Putin nije došao samo zbog Trampa: Klečao na grobovima na Aljasci, niko nije znao da će ovo uraditi
Mondo pre 7 minutajoš 62 povezane

Stižu pljuskovi i grmljavina u Srbiju: Posle kiše biće nevreme od ovog datuma, a evo kakvo je vreme do kraja avgusta
Nova pre 42 minutajoš 22 povezane

Košarkaški kadeti Srbije igraju za evropsku titulu: Na korak od zlatne istorije
Euronews pre 22 minutajoš 25 povezanih

Istorijski sastanak Trampa i Putina: Dvojica lidera kao stari znanci
Vreme pre 1 satjoš 14 povezanih